Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}

blogovi

23.02.2013.

Breaking Bad (2008)


Za one koji nisu pratili i nisu upoznati sa sadržajem ove serije donosimo vam kratak pregled kao mamac koji će vas sigurno zainteresovati da ovoj priči posvetite i dodatnu pažnju.

Radnja serije prati srednjovječnog profesora hemije i njegovu životnu priču. Glavnog junaka koji u seriji nosi ime Walter White igra genijalni Brayan Cranston. Nevjerovatna transformacija glavnog glumca koga uglavnom pamtimo iz humorističnih serija poput „Malkom u sredini“ u lik srednjovječnog profesora hemije koji prolazi kroz krizu srednjih godina samo dodatno naglašava priču koja je sama po sebi dovoljna da vas fascinira.

U prvih nekoliko slika postane nam sasvim jasno kakvu priču ćemo imati priliku da pratimo. Jedan monoton život osrednje američke porodice, neprestani finansijski problemi, i bolest koja je došla iznenada, natjeraće ovog „dosadnog“ profesora hemije da promijeni svoje zanimanje...

Serija je preporuka jednog od naših najboljih prevodilaca na makedonski jezik, kolege T0MIsk a ukoliko vas još uvek nismo zainteresovali, pogledajte i komentare naših članova na FORUMSKOJ TEMI.
  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}