Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Završetak snimanja "Frke"

blogovi

15.02.2022.

Završetak snimanja "Frke"

Osijek je od 3. kolovoza bio mjesto snimanja filma koje se nakon nešto više od 30 dana brojnih izazova i filmskih pothvata privelo kraju. Mladu je filmsku ekipu bilo moguće vidjeti na raznim osječkim lokacijama tijekom noćnih sati kako neumorno rade na ovome izazovnom projektu. 

Završetkom se snimanja završila i sama produkcija filma, a ono što slijedi jest postprodukcija – od priprema materijala za montažu do filmske distribucije na festivalima te same kinodistribucije za sada očekivane početkom 2023. godine.  

Frka je jedan od dokaza da, koliko god bilo izazovno, sve se može ostvariti ukoliko se posveti dovoljno vremena, truda, ali prije svega – ljubavi. Nije ni upitno kako je ovaj projekt uspio povezati mlade talentirane ljude iz Hrvatske i drugih zemalja iz čega je, usprkos jezičnim barijerama, stvoreno jedno novo prijateljstvo. Ponosni na ono što su uspjeli realizirati i sami nestrpljivo iščekuju svoj rad pogledati u kinima.

 

 

 • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • jafforidza
  Moderator
  15.02.2022. 22:36
  smajlicaJeca
 • HiDe
  Translator
  15.02.2022. 19:24
  Pa dobro, za pola godine nije niko mogao da ubaci slovo "I" u naslov bloga???(ZAVRŠETAK SNIIIIIIIIIIIIMANJA "FRKE"). Pa kako da nam skidaju prevode kad ni naslov nije ispravan. Već sam Kneginji pisao o tome, vidim uzalud. Ne bršte mj pst!!
;

{{message}}

{{item.title}}