Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

blogovi

09.03.2010.

OBAVIJESTI O VELIKIM PREVODITELJSKIM PROJEKTIMA    Evo novog prevodilačkog projekta ekipe Titlovi.com:             
"Vincent Price Project"


    Ovo je odlična prilike da dobijemo prevode za sve filmove ovog izvrsnog glumca. U našoj bazi postoji oko 40 prevoda za njegove filmove a ostalo je još oko 80 neprevedenih ostvarenja. Među ovih osamdesetak ima i komedija, drama, vesterna ali najviše, pogađate, horora, po kojima je nekako ponajviše prepoznatljiv poznati glumac.

    Tačan popis neprevedenih filmova možete pogledati OVDE i naravno, pozivamo vas da se uključite u kompletiranje ove zaista sjajne kolekcije filmova i prevoda.

__________________________________________________    Verujem da je mnogo najava prevoda a zatim i prevoda i u krajnjem zbiru i filmova, prošlo potpuno nezapaženo iz prostog razloga što, narodski rečeno, "nikad nismo čuli za neki film...".
   
    E, ima ko jeste, naši sjajni prevodioci, i zato smo za vas pripremili upoznavanja sa filmovima, trudeći se da što više i bolje dočaramo one zanimljive delove...
 
    Velika većina nas "juri" za novim filmovima željno iščekujući prevod ali morate mi verovati na reč, postoje sjajni stari filmovi za koje i ne znate.

Svakog dana nove projekcije...

Izvolite u naš bioskop.... ali požurite, kako biste zauzeli što bolje mesto:

Dobrodošli na filmski maraton divx-titlova....

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;