Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
AdBlock Plus i naš sajt

blogovi

17.01.2018.

AdBlock Plus i naš sajt

Poštovani drugari!

Svesni smo da neke od vas to može da iritira, ali sajt koji volite izdržava se isključivo od - reklama.

Zato, apelujemo - nemojte koristiti AdBlock plus ekstenziju, jer reklame na sajtu ne ugrožavaju besplatan sadržaj koji vam nudimo, a pomažu da se još puno, puno družimo!

Dobro, možda vas neka od reklame i nervira, ali su one najčešće prilično šarene, pa se lepo uklope u lepršavost dizajna, a i ne prave neku konkretnu štetu bilo kome (mogu jedino nama da pomognu ako kliknete na neku :))

Verujemo da ste već primetili mali pop-up prozor koji vam se pojavljuje prilikom otvaranja naše stranice, te obaveštenje u vezi sa AdBlock plus ekstenzijom, dodatkom za Firefox tj Chrome.

Uputstvo koje vam nudimo namenjeno je onima koji ne znaju kako da isključe ovaj dodatak (i na taj način pomognu sajtu). 

Isključivanje AdBlock Plus za FIREFOX:

Nakon otvaranja stranice www.titlovi.com pojaviće vam se mali pop-up prozor i obaveštenje:

"Dragi prijatelju, čini nam se da koristiš AdBlocker koji nam iznimno šteti! Molimo te da ga isključiš. Hvala ti! :-)"

U gornjem desnom uglu, primetićete crvenu ikonicu (oblika saobraćajnog znaka STOP) sa slovima ABP. Levi klik na ikonicu i klik na "disable on titlovi.com"

Nakon refresh-a strane, ABP ikonica će postati siva i prikazaće se reklame, koje, složićete se, apsolutno ne smetaju pretraživanju i besplatnom preuzimanju prevoda.

Isključivanje AdBlock Plus za CHROME:

Postupak je sličan kao i za Firefox, samo se razlikuje u sledećim detaljima:

U gornjem desnom uglu, primetićete crvenu ikonicu (oblika saobraćajnog znaka STOP) sa slovima ABP. Levim klikom na ikonicu videćete da piše "Enabled on titlovi.com". Levi klik na "Enabled on titlovi.com"

Nakon refresh-a strane, ABP ikonica će postati siva i prikazaće se reklame, koje, složićete se, apsolutno ne smetaju pretraživanju i besplatnom preuzimanju prevoda.

Eto, dragi drugari, to je sve što smo imali da vas zamolimo. Ne zamerite zbog ovoga, jer reklame su - najlakši način da se još dugo, dugo družimo!!! 

 • Komentari (185)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • JoxerTM
  eXtreme member
  17.11.2022. 10:40
  AdBlock i Kodi nemaju veze jedno s drugim.
  Ako Kodi traži prijavu, onda je problem u Kodiju, a ne ovdje - ovdje su svi titlovi javno dostupni bez ikakve prijave.
 • 17.11.2022. 09:49
  tra\i mi nekakvu prijavu i upis loyinke u KODI ju jel neko yna kako se ovo pode[ava ili isklju;uje hvala unapred svima dobre volje
 • PALASUS
  member
  08.02.2021. 20:51
  E pa gledao sam pa nikako, da nađem, kako se skine više titlova odjednom. Pa isto je ako jih tražiš pa umijesto da jih označiš, skidaš jih odmah. Tako i tako idu svi u odabranu mapu.
;

{{message}}

{{item.title}}