Ojing-eo geimPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija, avantura (2021)

Ojing-eo geim

Ocena korisnika
Odlično!
7,0
Ojing-eo geim

Naslov:

Igra lignje

Godina:

2021

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Geoffrey Giuliano
  >  Vip 4
Lee Jung-jae
  >  Ki-hoon
Daniel C Kennedy
  >  VIP 2
John D. Michaels
  >  VIP 1
Hae-soo Park
  >  Sang-woo
Hoyeon Jung
  >  Sae-byeok
Wi Ha-Joon
  >  Joon-ho

Opis:


Seong Gi-huna nije teško opisati. Popularno rečeno ofucani klošar koji ne radi ništa, živi na maminoj grbači, potkrada je, njenim novcem se kladi, ne plaća alimentaciju, o ćerki ne brine ni malo, čak je uspeo da rođenu majku liši zdravstvenog osiguranja i svu ušteđevinu baci bogu pod oblake.

Na njegovu veliku sreću, ali i nesreću, dobiće ponudu zlata vrednu koja ga može rešiti svih životnih beda – takmičenje u dečjim igrama na misterioznoj lokaciji. Gi-hun i još 455 izgubljenih, zaduženih i karakterno grotesknih figura boriće se do smrti za milijarde u kasi. Ledeni čika, povlačenje kanapa, klikeri i tradicionalna korejska igra su samo deo igračkog repertoara. Ali, ovo nije nimalo naivna dečja igra, već ona u kojoj glave spadaju sa ramena, a krv teče u potocima.

Obradio/la:

Telegon

Pročitaj recenziju serije Ojing-eo geim:

 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (21)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • Freak37
  eXtreme member
  06.12.2021. 15:41
  Odlicna , sve do poslednje epizode koja je mogla bolje da se smisli , te da serija od pocetka do kraja bude super.
 • Tom Brady
  member
  25.10.2021. 17:00
  Po meni je ovo dosta dobro. Naravno, tematika o "bogatunima" koji se klade na preživljavanje igrača je već viđena dosta puta, ali drži pažnju. Verovatno je do korejske kinematografije, razlikuje se od već dosadnog i izlizanog Holivuda. Plus muzika koja je odlična. Preporuka
 • memich
  Translator
  21.10.2021. 22:21
  Loš kraj.

  Sedma epizoda je grozna. Hem što je dosadna, još je i puna loše glume. I nakon toga je bilo slabo. Od muke sam se umalo nasmijao kad se čova kod frizerke pretvorio u trandžu.

  Opet zanimljiva, neobična serija, vrijedi pogledati, pogotovo jer je svako živ odgledao. Većina sezone je bila dobra, ali finiš je bitan, pa neće biti visoke ocjene od mene.

  6,5/10