ServantPogledaj trailer!

TV serija

drama, misterija, triler, horor (2019)

Servant

Ocena korisnika
Odlično!
7,587%
Servant

Naslov:

Sluga

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterija, triler, horor

Trajanje:

30 min

Autor:

Tony Basgallop


Glavne uloge:


Lauren Ambrose
  >  Dorothy Turner
Rupert Grint
  >  Julian Pearce
Toby Kebbell
  >  Sean Turner
Nell Tiger Free
  >  Leanne Grayson
Luka Ravenscroft
  >  Jericho
Mathilde Dehaye
  >  Snake
Nell Tiger Free
  >  Leanne Grayson
Phillip James Brannon
  >  Roscoe
Toby Kebbell
  >  Sean Turner
Lauren Ambrose
  >  Dorothy Turner
Rupert Grint
  >  Julian Pearce
Mason Belford
  >  Jericho
Julius Belford
  >  Jericho
Julius Belford
  >  Jericho
Tony Revolori
  >  Tobe

Opis:


Doroti i Šon Turner su zaposlili mladu dadilju Lijan da im pomogne
oko brige za njihovo novorođenče. Kako vreme prolazi, postaje vrlo
jasno da stvari nisu onakve kakve izgledaju. Neverovatna tragedija
će stvoriti razdor u njihovom braku i otvoriti vrata misterioznoj sili...

Obradio/la:

HiDe
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (21)
 • You

  You (2018)

  drama, kriminalistički, ljubavni, triler

  Pametni menadžer knjižare oslanja se na internet kako bi pronašao devojku svojih snova.
 • Fargo

  Fargo (2014)

  drama, kriminalistički, triler

  Serija je bazirana na istoimenom filmu braće Koen, koji je nagrađen sa dva Oskara 1997. godine. Serija nije samo adaptacija filma, već se sličnost ogleda pre svega u atmosferi i priči, koja je...
 • For All Mankind

  For All Mankind (2019)

  drama, naučna fantastika

  Serija istražuje šta bi se desilo da se globalna trka za osvajanjem svemira nije nikad završila...
 • Doctor Sleep

  Doctor Sleep (2019)

  drama, fantazija, triler, horor

  Danny Torrance je sada odrastao čovek, koji se bori protiv alkoholizma i trauma onoga što mu se desilo kao detetu u zavejanom hotelu u Koloradu.  Den sada živi u gradiću u Nju Hempširu, nalazi...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  21.03.2023. 10:36
  Ovako, meni se ipak ceo koncept svidja, medjutim mislim opet da je podosta scena višak  (eto baš i sam kraj bespotrebno),  u  trećoj i četvrtoj sezoni, kao sto sam i pretpostavio preteraše, meni višak i epizoda, moglo je sve da se lepo  `spakuje` u tri sezone, i da se ne izgubi na opštosti, misteriji i drami, to intenziviranje metafore i hiporbole, i dramaturgije previše, `davi`,  kao što sam i rekao, to mi je najveća mana, eto sve su lepo kroz par vrhunskih scena odradili, a ne da prigušeno osciluje i samo odjednom  pik.

  U suštini je sve objašnjeno i ok  mi je, sad kako će biti drugima, mislim da će biti šaroliko, pretpostavljam i šta može da bude sporno i da se komentariše, meni je to zadovoljavajuće, jedna stvar u dijalozima može da se sretne u nekim poznatim pesmama, jedna stvar mi ne stoji bar interpretacija, ali sam lako prešao preko toga, nebitna je, druga bitnija ima osnovu u ... ono što sam napisao za prve dve stoji, još dodatno što sam napisao za treću, i za Leanne i dete, jednu osobu, ono što je po mom mišljenju trebalo da se objasni, i malo razaradi a što je uradjeno u četvrtoj sezoni, i završi i bio bih zadovoljan.   

  Naravno neke stvari su logično ostavljene za tumačenje ali tako i mora, da ne odem u spoiler-e zašto. Eto pokušao sam bez spoiler-a da napišem, može tu da se diskutuje.

  Kinematografski elementi su mi dobri, nemam zamerki, osim da sam išao epizodu po epizodu, pa zapisivao, kao što će u neko u ovom komentaru naći pravopisne greške. A i vidi se ko je režirao Ishana Shyamalan, pa M. Night Shyamalan, zatim Nimrod Antal, paa Dylan Holmes Williams i drugi, a na scenariju je radio prvenstveno Tony Basgallop, a doprineli su i drugi, npr.  Ishana Shyamalan,Nina Braddock itd. Tako da se i iz datog može ponešto zaključiti, i o režiji i o scenariju.

  U konačnom ja sam zadovoljan uprkos manama.

  I da se zavhavlim za prevode, hvala nebojsa66 i OsgiliathThumbs Up,  kao i drugima za obrade datih prevoda! U moje ime, i u ime mojih prijatelja koji smo pratili seriju, nevezano da li je neko pratio sa engleskim prevodom ili bez prevoda.
  AlexDeLarge2023-03-21 11:15:20
 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  19.11.2022. 18:54
  Slicno za drugu sezonu, isto sam mislio da je spora, isto sam razmisljao da malo fwd ali nisam, iako kratko traje, mislim da je nesto drugo u pitanju.

  Da cetvrta ce biti zavrsna sezona, pa mislim ako vec hoces onda najbolje `u cugu` da je pogledas. Ne znam ali ja sam pred drugu i trecu morao da se podsecam prethodne, znas u sustini oko likova i radnje, ali neke stvari ipak zaboravis, mozda kod nekog to nije slucaj.

  Za cetvrtu sezonu  nesto mislim da ce biti u stilu prethodnih cak i da ce malo preterati, mislim da ce sustinske stvari razjasniti, mozda nesto i ne , ali videcemo.
  AlexDeLarge2022-11-20 11:59:52
 • kjovo
  eXtreme member
  19.11.2022. 14:18
  Ne znam gledao prvu sezonu bilo mi onako dosta interesantno. Poceo drugu i mnogo sporo mi se sve kretalo ,prekinuo rekoh nastavicu neki drugi put. Medjutim do danas nisam ,sad nznam jel vredi nastaviti ili da batalim ,ako ova 4 sezona bude kraj onda cu vrv. i odgledati