Winnie-the-Pooh: Blood and HoneyPogledaj trailer!

Film

horor (2023)

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Loše
2,9
Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Naslov:

Vini Pu: Krv i med

Godina:

2023

Žanr:

horor

Trajanje:

84 min

Režija:

Rhys Frake-Waterfield
, Rhys Waterfield

Scenario:

A.A. Milne
, Rhys Frake-Waterfield
, Rhys Waterfield


Glavne uloge:


Nikolai Leon
  >  Christopher Robin
Maria Taylor
  >  Maria
Simon Ellis
  >  Tucker
Jase Rivers
  >  John
Danielle Scott
  >  Mauled Women
Chris Cordell
  >  Piglet
Craig David Dowsett
  >  Pooh Bear
Natasha Tosini
  >  Lara
Nikolai Leon
  >  Chris
Frederick Dallaway
  >  Young Christopher Robin
Marcus Massey
  >  Colt
Bao Tieu
  >  Caged man
Mark Haldor
  >  Darrel
Paula Coiz
  >  Mary
Gillian Broderick
  >  Therapist
Natasha Rose Mills
  >  Jess
Danielle Ronald
  >  Zoe
Richard D. Myers
  >  Logan
Amber Doig-Thorne
  >  Alice
May Kelly
  >  Tina
Richard Harfst
  >  Barn Owner

Opis:


Britanski nezavisni slasher horor, prepričavanje knjige A. A. Milnea iz 1926. godine. Prati antropomorfne likove Winnie-the-Pooh i Prasca kako postaju krvožedne ubice kada ih Christopher Robin napusti zbog koledža. Razvoj filma započeo je kada je originalna knjiga postala javno vlasništvo u Sjedinjenim Državama u januaru 2022. godine.
Tokom svog detinjstva, Christopher Robin se sprijateljio s Winnie-the-Poohom, Pigletom i njihovim prijateljima, igrajući igrice i također im dajući hranu. Kako je rastao, te su posete postajale sve ređe, kao i zalihe hrane, zbog čega su Pooh i ostali postajali sve gladniji i očajniji. Kada je Christopher otišao na koledž, posete su potpuno prestale, zbog čega su Pooh i Piglet postali potpuno divlji, što je rezultiralo time da su Eeyore i ostali u nekom trenutku ubijeni i pojedeni. Sada se Christopher vratio u šumu zajedno sa svojom novom ženom, nadajući se da će je upoznati sa svojim starim prijateljima. Osećajući se izdanim, to dovodi do toga da krenu u ubilački divljanje u potrazi za ljudskim mesom dok se suprotstavljaju grupi univerzitetskih devojaka koje dolaze u seosku kolibu.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Winnie-the-Pooh: Blood and Honey:

 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (81)
 • Thanksgiving

  Thanksgiving (2023)

  misterija, triler, horor

  Nakon nemira koji se usled Crnog petka završe tragedijom, misteriozni ubica inspirisan Danom zahvalnosti teroriše Plymouth, Massachusetts - mesto rođenja zloglasnog praznika.
 • Five Nights at Freddy's

  Five Nights at Freddy's (2023)

  misterija, triler, horor

  Problematičan službenik obezbeđenja počinje da radi u Freddy Fazbear's piceriji. Tokom svoje prve noći na poslu, shvati da noćnu smenu kod Freddyja neće biti tako lako da prebrodi. Uskoro će otkriti...
 • The Mean One

  The Mean One (2022)

  komedija, horor

  In a sleepy mountain town, Cindy's parents are murdered and her Christmas is stolen by a bloodthirsty green figure in a red Santa suit.
 • Appendage

  Appendage (2023)

  drama, komedija, horor

  A young fashion designer's life spirals as her darkest inner thoughts manifest into something gruesome- that won't stop growing.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • atilabb7
  member
  17.06.2024. 03:27
  Pa i ovaj prvi deo je dobar pogledao sam ga ali bi ste mogli napraviti za njega pravi srpski prevod bez grešaka kao što sam se ja trudio da napravim za drugi . Hvala .
 • Black Raven
  Translator
  28.03.2023. 17:44
  [QUOTE=vladat]U planu je da se snima i Vini Pu 2, https://www.imdb.com/title/tt23330554/?ref_=nm_flmg_unrel_1_prd pošto je ovaj kec sa budžetom od 100 000 $ do sada zaradio 4 miliona, to je samo od bioskopskih karata, a gde su blyray diskovi + streaming servisi... Od istog režisera nam i ove godine stiže Petar Pan, naravno u horor žanru https://www.imdb.com/title/tt21955520/?ref_=nm_flmg_unrel_9_prd . Voleo bih da neko snimi još horor filmova po bajkama H.K. Andersena i braće Grim, jer su sve te stare bajke u originalu vrlo mračne, ali ih je Dizni provukao kroz svoj šareni filter i omogućio dostupne deci. Pa setićemo se na kraju krajeva i naših bajki, poput recimo Baš čelika, aždaje i carevog sina itd koje su takodje mračne i mogle bi uz doradu da dobiju horor adaptacije. Ali očigledno nema ko to da radi za sada. Elem do kraja meseca nam stižu i Deca Kukuruza https://www.imdb.com/title/tt12311866/?ref_=tt_rvi_tt_i_5 a krajem aprila i Salemovo https://www.imdb.com/title/tt10245072/?ref_=nv_sr_srsg_8 , tako da biće ovo plodna hororična godina ronnaVamp
  [/QUOTE]

  Stiže nam mračni Bambi i još neki slični filmovi. Ujedinili su se Rhys Frake-WaterfieldScott Jeffrey sa još nekoliko horor režisera i scenarista, snimaće dosta horor dizni bajki i slične stvari. 
  Biće puno ludih horora u narednim godinama. russianroulettehangingcha
 • Tom Brady
  Active member
  28.03.2023. 16:02
  Stvarno ne razumem potrebu da neko snimi ovako nešto! Mislim da je ovo najveća glupost koju sam pogledao u životu (među prvih 5 je sigurno). Katastrofa!

{{message}}

{{item.title}}