Ud, spring over, ind

Film

drama, kratki (2013)

Ud, spring over, ind

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,6
Ud, spring over, ind

Naslov:

Punim plućima

Godina:

2013

Žanr:

drama, kratki

Trajanje:

27 min

Režija:

Thomas Daneskov

Scenario:

Thomas Daneskov


Glavne uloge:


Thomas Ernst
  >  Rasmus

Opis:


Kada Rasmus ode da poseti oca posle više meseci bez kontakta, suočava se sa svojim najvećim strahom. Njegov otac je sišao s uma, kampuje ispred porodične vikendice, naliva se alkoholom i pokušava da završi naučno-fantastični roman. Rasmus već duže vreme pokušava da raskrsti s očevim nadovršenim projektima i čestim sastancima sa različitim ženama, živeći pošteniji i konvencionalniji život. Ali, kada se ispostavi da je ovaj vikend bio neophodno iskustvo između oca i sina, Rasmus shvata da demoni i razum idu ruku pod ruku - a kada to prihvatiš, prava zabava tek počinje.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • L'ora legale

    L'ora legale (2017)

    komedija

    U Pietramare, šarmantanom sicilijanskom selu, približava se vreme izbora za novog gradonačelnika. Narod živi, odnosno preživljava u stalnom stanju nesigurnosti i bezakonja. Nekoliko sati pre...
  • Like Cattle Towards Glow

    Like Cattle Towards Glow (2015)

    drama, naučna fantastika

    Nekoliko kratkih filmova o problematičnom momku koji pokušava da se snađe u odrastanju koristivši bizarnu igru fetiša da bi se samoizrazio.
  • Helle Nächte

    Helle Nächte (2017)

    drama

    A father tries to rekindle his relationship with his son after years of absence and lack of communication. He takes him on a car ride across northern Norway, hoping it is not too late.
  • Keshtzar haye sepid

    Keshtzar haye sepid (2009)

    drama

    Raskošna maštom obojena drama o čoveku Rahmatu koji godinama putuje od jednog do drugog jezerskog ostrva (jezero Orumieh), skupljajući ljudske suze. Priča ovog filma ispričana je u maniru...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}