L'ora legalePogledaj trailer!

Film

komedija (2017)

L'ora legale

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,3
L'ora legale

Naslov:

Zvanično vreme

Godina:

2017

Žanr:

komedija

Trajanje:

92 min

Režija:

Salvatore Ficarra
, Eric Segalstad

Scenario:

Salvatore Ficarra
, Eric Segalstad
, Nicola Guaglianone
, Edoardo De Angelis
, Fabrizio Testini


Glavne uloge:


Vincenzo Amato
  >  Pierpaolo Natoli
Francesco Benigno
  >  Parcheggiatore Vittorio
Antonio Catania
  >  Vigile Michele
Sergio Friscia
  >  Vigile Gianni
Leo Gullotta
  >  Padre Raffaele
Tony Sperandeo
  >  Gaetano Patanè
Salvatore Ficarra
  >  Salvo
Eric Segalstad
  >  Valentino
Alessandro Aiello
  >  Pinuccio
Alessandro Roja
  >  Politico romano
Alessio Barone
  >  Edicolante
Barbara Bacci
  >  Moglie fruttivendolo
Eleonora De Luca
  >  Betty Natoli
Alessia D'Anna
  >  Maria
Ersilia Lombardo
  >  Francesca Natoli

Opis:


U Pietramare, šarmantanom sicilijanskom selu, približava se vreme izbora za novog gradonačelnika. Narod živi, odnosno preživljava u stalnom stanju nesigurnosti i bezakonja. Nekoliko sati pre glasanja, međutim, da li je sreća ili možda sudbina koja će ljudima dati snagu da reaguju, daje građanima osećaj ponosa koji će ih dovesti do toga da preokrenu sve izbore i sva birališta . Pierpaolo Natoli će biti izabran od strane javnosti, a sa njim će biti izabran i zakon. Ali, da li će naši sugrađani znati da se prilagode dugo očekivanom zakonu?

Obradio/la:

copi
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (5)
  • Incastrati

    Incastrati (2022)

    kriminalistički, komedija

    Nakon što dvojica nesretnih televizijskih servisera nabasaju na poprište ubojstva, svaki korak koji poduzmu kako ne bi postali sumnjivci uvali ih još dublje u nevolje.
  • Omicidio all'italiana

    Omicidio all'italiana (2017)

    komedija

    To save his small town from being left by the last inhabitants, the Mayor organizes a false case of murder to attract media attention. His plan initially succeeds, but soon the situation will go out...
  • Beata ignoranza

    Beata ignoranza (2017)

    komedija

    A rivalry forms between two teachers who are polar opposites: a strict, old-fashioned by-the-book instructor and his cheerful young counterpart interested in social media.
  • In guerra per amore

    In guerra per amore (2016)

    drama, komedija, ljubavni, ratni

    A love story set in July '43 when Allied forces landed in Sicily. Arturo loves Flora, daughter of a restaurant owner, but she has been promised in marriage to a Mafia boss. Arturo decides to join the...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Vilin
    eXtreme member
    25.03.2018. 14:01
    Odličan. Malo prelepo mesto na Siciliji je zatrpano smećem i automobilima, izmetom životinja, divljim gradnjama ... Na čelu mestašceta je korumpirani gradonačelnik. Građani se pobune protiv njega i na izborima, za novog gradonačelnika izaberu srednjoškolskog profesora poštenjačinu. E ali kada se on potrudi da razbistri mulj u ovom malom mestu, odjednom to više nikom ne odgovara.Sjajna parodija i žestoka kritika socijalnih odnosa na jugu Italije, uvijena u oblandu laganog humora. Snimljeno u maniru "O pokojniku sve najlepše" i bez problema bi radnja mogla da se prenese u bilo koje mesto u Srbiji. Niko ne bi primetio razliku. Po meni, mnogo bolji od nekih izvikanih italijanski novijih filmova tipa "Perfetti sconosciuti".
  • boron
    member
    29.01.2018. 18:23
    Laki popodnevni film za opustanje i relaksaciju.Nije jedna od onih odlicnih italijanskih komedija kao sto su Benvenuti al Sud ili Tutta Colpa di Freud ali moze da prodje.
  • copi
    Translator
    22.01.2018. 21:26

    L'ora legale (2017) - Zvanično vreme

    IMDb

    U Pietramare, šarmantanom sicilijanskom selu, približava se vreme izbora za novog gradonačelnika. Narod živi, odnosno preživljava u stalnom stanju nesigurnosti i bezakonja. Nekoliko sati pre glasanja, međutim, da li je sreća ili možda sudbina koja će ljudima dati snagu da reaguju, daje građanima osećaj ponosa koji će ih dovesti do toga da preokrenu sve izbore i sva birališta . Pierpaolo Natoli će biti izabran od strane javnosti, a sa njim će biti izabran i zakon. Ali, da li će naši sugrađani znati da se prilagode dugo očekivanim zakonom?

    Rezija: Salvo Ficarra, Valentino Picone
    Scenario: Salvo Ficarra, Valentino Picone, Edoardo De Angelis, Nicola Guaglianone, Fabrizio Testini

    Uloge: Salvatore Ficarra, Valentino Picone, Vincenzo Amato, Leo Gullotta, Antonio Catania, Tony Sperandeo, Sergio Friscia, Eleonora De Luca, Francesco Benigno, Alessandro Roja, Gaetano Bruno, Barbara Bacci, Paride Benassai, Ersilia Lombardo, Alessia D'Anna

    [tube]https://www.youtube.com/watch?v=VV1zCcAgc7o[/tube]
    copi2018-01-22 22:10:36

{{message}}

{{item.title}}