Thor: Love and ThunderPogledaj trailer!

Film

komedija, akcija, fantazija, avantura (2022)

Thor: Love and Thunder

Ocena korisnika
Odlično!
7,2
Thor: Love and Thunder

Godina:

2022

Žanr:

komedija, akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

119 min

Režija:

Taika Waititi

Scenario:

Taika Waititi
, Stan Lee
, Jennifer Kaytin Robinson
, Jason Aaron


Glavne uloge:


Russell Crowe
  >  Zeus
Natalie Portman
  >  Jane Foster
Christian Bale
  >  Gorr the God Butcher
Matt Damon
  >  Actor Loki
Sam Neill
  >  Actor Odin
Vin Diesel
  >  Groot
Taika Waititi
  >  Korg
Bradley Cooper
  >  Rocket
Sean Gunn
  >  Kraglin
Melissa McCarthy
  >  Actor Hela
Chris Pratt
  >  Peter Quill
Chris Hemsworth
  >  Thor
Dave Bautista
  >  Drax
Natasha Cheng
  >  Asgardian Stagehand
Ben Falcone
  >  Asgardian Stage Manager
Luke Hemsworth
  >  Actor Thor
Jaimie Alexander
  >  Sif
Tessa Thompson
  >  Valkyrie
Karen Gillan
  >  Nebula
Pom Klementieff
  >  Mantis
Carly Rees
  >  Miek
Suren Jayemanne
  >  Asgardian Stagehand

Opis:


„Tor: Ljubav i grom“ iz studija Marvel pronalazi Boga groma na putovanju za razliku od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za unutrašnjim mirom.
Ali Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Thor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Thor: Love and Thunder:

 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (13)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • 20.07.2022. 21:47
  Za ljude kojima nije jasno zašto svi noviji Marvelovi filmovi podbacuju daću moje vidjenje: Marvelu uopšte nije bitan kvalitet filmova, nego kvantitet! Više filmova - više zarade! A da bi zadržali ljude da gledaju te iste neuspešne filmove, guraju mnoštvo likova koje svi manje više žele videti, zahvaljujući jeb**** multiverzumu! Naravno da ljudi žele videti stare proverene likove da se ubace u MCU, zato i idu da gledaju te iste filmove. A Kevina Feigija boli ćošak... neka su filmovi onakvi kakvi su... samo neka lova pada!
 • ar8c
  eXtreme member
  18.07.2022. 15:25
  Siler Surfer onakav kakav je u stripovima nije baš "filmičan" po sadašnjim kriterijumima, previše je introspektivan, filozofski nastrojen, a od toga teško može ispasti akcija za široke narodne mase. Naravno, mogu ga prilagoditi i osavremeniti tako da mase budu zadovoljne, ali onda ja neću biti zadovoljan

  Generalno nije problem u superherojima, bilo da je to Thor, Spiderman ili nešto treće iz nekada bogatih stripskih riznica. Svi su oni zanimljivi na svoj način i pogodni za obradu. Problem su priče, prazni i stereotipni scenariji bez dubine i supstance, a ponajviše to obavezno moderno insistiranje na nekom humoru, lakoći postojanja bez brige i pameti, kao i totalnog odsustva straha (ili makar minimalne zdravorazumske strepnje) od bilo čega. Nakon takvog tretmana nekada voljeni stripski heroji postaju ubledele, parodirane i do kraja neozbiljne filmske kopije samih sebe. A tehnologija i efekti su svemogući i dušu dali za ekranizacije.
 • kjovo
  eXtreme member
  18.07.2022. 10:57
  iskreno bas m se gledao ovaj film,sad sam malo razocaran sa ovim kritikama ali aj videcu i ja sam kad budem odgledao. Da se slozim jos jednom sa Alexom da su animirani filmovi Dc odlicni pa cak i bolji od filmova i treba ih pogledati oni koji to nisu. Sto se tice Marvela ponavljam po ko zna koji put da mi nije jasno sto zaobilaze Silver surfera ,po meni jedan od najboljih superheroja ,mozda je previse ozbiljan za film i previse filozofira ali opet i Tor je u stripu mnogo ozbiljniji nego sto ga prikazuju u filmovima. 
  Stancovanje na veliko nikad nije dalo kvalitet cak stavise gubi se isti ,tako da ce po meni sve gore i gore da bude ali sta je tu je.