PreyPogledaj trailer!

Film

drama, akcija, horor (2022)

Prey

Ocena korisnika
Odlično!
6,4
Prey

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Dan Trachtenberg

Scenario:

Jim Thomas
, John Thomas
, Dan Trachtenberg
, Patrick Aison


Glavne uloge:


Stefany Mathias
  >  Sumu
Michelle Thrush
  >  Aruka
Corvin Mack
  >  Paaka
Mike Paterson
  >  Big Beard
Harlan Blayne Kytwayhat
  >  Itsee
Tymon Carter
  >  Huupi
Dakota Beavers
  >  Taabe
Samiyah Crowfoot
  >  Young Comanche Girl
Seanna Eagletail
  >  Disapproving Woman
Amber Midthunder
  >  Naru
Nelson Leis
  >  Waxed Mustache
Julian Black Antelope
  >  Chief Kehetu
Samuel Marty
  >  Puhi
Bennett Taylor
  >  Raphael
Skye Pelletier
  >  Tabu
Benito Hofmann
  >  Mike

Opis:


Radnja filma dešava se pre 300 godina, u svetu kom su gospodarili Komanči. Ratnica Naru bori se da zaštiti svoje pleme od jednog od prvih Predatora koji su ikada kročili na planetu Zemlju!

Obradio/la:

IgaBiva
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (18)
 • This Fool

  This Fool (2022)

  komedija

  Julio Lopez, a punk-ass bitch with a heart of gold who goes out of his way to help everyone but himself.
 • The Terminal List

  The Terminal List (2022)

  drama, akcija, triler

  Bivši pripadnik "Mornaričkih foka" istražuje zašto se ceo njegov vod našao u smrtonosnoj zasedi tokom visokorizične operacije...
 • Three Thousand Years of Longing

  Three Thousand Years of Longing (2022)

  drama, ljubavni, fantazija

  Slobodoumna obrazovana žena, rešena da od života uzme najboje što može, susreće džina koji joj nudi tri želje u zamenu za svoju slobodu. Njihov razgovor, u hotelskoj sobi u Istanbulu, dovodi do...
 • Bullet Train

  Bullet Train (2022)

  komedija, akcija, triler

  Petoro ubica ukrcavaju se u brzi voz, gde otkrivaju da njihove misije imaju nešto zajedničko...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • 19.08.2022. 19:59
  Ugnjetavana jadna od starijeg brata. Već bi joj odavno izbio iz glave da Predatora u stvari nema. Podilaženje mlađoj publici, to ne toleriram - zaraditi pare na neupućenoj i neodgojenoj mladeži.
 • ar8c
  eXtreme member
  10.08.2022. 17:06
  Lepa ekspertiza kolega, taman da me malo razgali dodatno Neka filma takvog kakav jeste, mora on da ima gledanost i neku zaradu, a onda se publici da ono što voli. Mi stare kvake ponekad možda i tražimo previše, ali takvi smo kakvi smo, ne mo'š da nas menjaš sada

  Za današnje standarde film je zaista više nego dobar. Da bi stao rame uz rame sa originalom, taman mu je falila ta doza uverljivosti i smisla. Švarci je takođe morao da dobije na lukavstvo, ali njegov trijumf je skroz realan i lagan za progutati. Ovo u Prey je baš onako too much za mene, ali kao što već rekoh - pozitivno je iznenadio i stoga aplauz!
 • puppet_master
  eXtreme member
  10.08.2022. 14:37
  Bome, ja nisam primetio da su merili piše, nivo testosterona, niti su čukali krušku na vašaru LOL snaga je potpuno nebitna bila još od prvog filma uostalom. Preša je grdosija, bogtepita koliki mu je tek buzdovan (ili jačina udarca), ni Švarci nije mogao da se rve sa njime, zašto bi Komančica, bole je brige, sve je lukavstvo i volja, kontam.  

  Nebitno (meni pogotovo), zbilja su mi više smetali neprirodni pokreti i izgled životinjica nego to što bi kakva miličica olupala gosn Predatora o beton (živo blato, kakogod). Žene koje ja znam, olupale bi buljuk tih vanzemunaca LOL kilaža je svakako nevažna u tom obračunu, ako ćemo pravo valjda je bolje da je sitniji protivnik, ono čudovište dok se okrene sa svojih tri metra i 200 kila, mali drug Kinez, čak i bez kakvog wushu šampionata, bi ga izbo osam puta, šta tek fali Komančima, najjača/najveštija sila severnoameričkog kontinenta u to doba. Još ta arogancija, manjak poštovanja za protivnika, dobro je i prošao, ako mene ko pita. Jeste to suviše očigledna putanja, tipična u dramaturgiji, no ja nisam očekivao da će ko zna koji je ovo po redu Predator film menjati same osnove konflikta. Za to se mora imati istovremeno talenat, muda, ideja, pri tome i dobiti zeleno svetlo za tako nešto, što je danas na jednom mestu, pa još u Hollywoodu, ravno čudu. Uostalom, neka je "Prey" ovo što jeste, za jedan Hulu film uspeo je, ladno, da postidi jednog Shane Black-a, malo li je, na ovu krizu. Rekoh već, meni se mahom dopao, ima mana, kvalitetom me ipak nije iznenadio jer sam svakako očekivao upadljivo bolji film od prethodnog iz franšize. Ovom ću se sigurno, bože zdravlja, vraćati.