2
The LiabilityPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, komedija, triler (2012)

The Liability

Ocena korisnika
-
5,9
The Liability

Naslov:

Odgovornost

Godina:

2012

Žanr:

kriminalistički, komedija, triler

Trajanje:

82 min

Režija:

Craig Viveiros

Scenario:

John Wrathall


Glavne uloge:


Tim Roth
  >  Roy
Jack McBride
  >  Mr. Hippy
Peter Mullan
  >  Peter
Talulah Riley
  >  The Girl
Kierston Wareing
  >  Nicky
Christopher Hatherall
  >  Ivan
Jack O'Connell
  >  Adam
Jenny Pike
  >  Mrs. Hippy
Tomi May
  >  Danil
Steven Charles Stobbs
  >  Shopkeeper
Simon Manley
  >  Diner Customer
Clive Shaw
  >  Sniper
Jimmy Knights
  >  Sniper Victim
Neil Eddy
  >  Man in Photo
Andy McAdam
  >  Diner Cashier

Opis:


Slupavši skupi automobil svog očuha gangstera, Adam je primoran da plati dug, i udružuje se sa profesionalnim plaćenikom Rojem, kako bi izigravao vozača u nečemu što bi trebalo da bude brza i laka zarada. Dok Roj očajnički želi da napusti igru ubijanja, Adam se razvija u oduševljenog i poletnog plaćenika. Duet odlazi na put i završava duboko u šumi, daleko od kuće. Roj eliminiše mete s okrutnom preciznošću, ali oni uskoro shvataju da su uhvaćeni na delu. Prelepa, tajanstvena devojka svedok je ubistva i profesionalni kod im nalaže da i nju smaknu. Dok razmišljaju o njenom ubistvu, njihova svedokinja beži zajedno s inkriminišućim dokazom. Tako počinje igra mačke i miša, koja na kraju otkriva pravi razlog zbog koga je Adamov očuh naručio ubistvo, kao i pravi identitet njihove svedokinje i njene razloge za osvetu nad gangsterima.
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari
 • Tower Block

  Tower Block (2012)

  triler

  Beki, Kertis, Nevil i ostali stanari stambenog bloka 31 postaju svedoci ubistva Džimija. Zbog straha od osvete, te informacije ne otkrivaju detektivima, zbog čega se policijska istraga odvija...
 • Private Peaceful

  Private Peaceful (2012)

  drama, ratni

  Dva brata iz Devona zaljubljena su u istu devojku, a istovremeno se bore sa pritiscima feudalnog života, rata i cenom hrabrosti i kukavičluka.
 • Möbius

  Möbius (2013)

  drama, triler

  Francuska špijunska krimi triler drama, redatelja i scenarista Erica Rochanta o FSB (Ruska federalna služba sigurnosti) policajcu koja se zaljubi u svoju agenticu, Amerikanku koja radi u Ruskoj banci.
 • Ghosted

  Ghosted (2011)

  drama, triler

  Džek (Džon Linč) je uzorni zatvorenik koji je odležao svoje. Nakon što ga je supruga ostavila na godišnjicu smrti njihovog sina, jedino što ga sprečava da potpuno potone je prisustvo novog...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!