Bad Day for the CutPogledaj trailer!

Film

triler (2017)

Bad Day for the Cut

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,7
Bad Day for the Cut

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Chris Baugh

Scenario:

Chris Baugh
, Brendan Mullin


Glavne uloge:


Stuart Graham
  >  Trevor Ballantine
Susan Lynch
  >  Frankie Pierce
Stella McCusker
  >  Florence
Ian McElhinney
  >  Eamon
Brian Milligan
  >  Jerome
David Pearse
  >  Gavigan
Lalor Roddy
  >  Leo McMahon
Andrew Porter
  >  Damian
Józef Pawlowski
  >  Bartosz
Ryan McParland
  >  Ossie
Nigel O'Neill
  >  Donal
Shashi Rami
  >  Vivian
Anna Próchniak
  >  Kaja

Opis:


Sredovečni irski farmer, koji još živi sa svojom majkom, kreće u osvetničku misiju kada starica bude ubijena …

Obradio/la:

bojan969
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • Brigsby Bear

    Brigsby Bear (2017)

    drama, komedija

    Ovo je jedna topla i simpatična priča o Jamesu Popeu kojeg su ukrali odmah nakon rođenja i koji je odrastao u obitelji koja je počinila taj zločin. Film počinje na misteriozan način, gdje James i...
  • The Heyday of the Insensitive Bastards

    The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

    drama, komedija

    Based on short stories from Robert Boswell's collection, seven vignettes explore the difference between fantasy and reality, memory and history, and the joy and agony of the human condition.
  • Patient Seventeen

    Patient Seventeen (2017)

    misterija, dokumentarni

    Meet a surgeon who claims to remove highly advanced implants, nanotechnology microchips embedded by aliens, non-humans monitoring our earth. Discover the world of abductions, scalar wave...
  • Sweet Virginia

    Sweet Virginia (2017)

    drama, triler

    Nekadašnja rodeo zvezda vodi miran život u malom gradiću. Iznenada, nevoljno uspostavlja kontakt sa mladićem odgovornim za talas nasilja. Svaki lik, od njegovih najvoljenijih, do poslovnih partnera...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    23.02.2022. 15:05
    Eto jednog od "onih". Znate. Filmova koji me podsećaju na to zašto ih volim. Iznenađujući, zabavan, suptilan u svom jeziku i humoru, pogađa metu naoko lažerno, sa lakoćom, bez pretencioznosti, ogromnog budžeta, velikih filmskih imena, buke. Delom me podseća, efektom na mene pre svega, na sada čuvenije "Blue Ruin" pa možda i "Dead Man's Shoes", no ipak je svoj. Priča o osveti, iz nešto možda atipičnijeg ugla, pogotovo sa atipičnijim junakom.

    Dakle, naš junak je sredovečni irski seljo, Donal,...liči pre na, pa šta znam sada, Slavoja Žižeka negoli na kakvog heroja akcija i krimića. Živi sa svojom ostarelom majkom, samotno na farmi u p.zdi lepoj materini, čak i kad ode do paba na piće ne može izbeći ruganje zbog svog života, hajlajt mu je kada upuca zeca i spremi si paprikaš ili dođe do kombija koji je video bolje dane. 

    Sve se menja kada mu majka iznenada biva ubijena od strane nepoznatih prilika u noći. Uskoro dvojica asasina dolaze i po njega, zbunjenog, bez blagog pojma šta se kog vraga i zašto dešava...što naravno ne smeta u pokretanju lavine krvi, misterija i tajni iz prošlosti koje naš blesavi junak mora preturiti preko svojih geačkih pleća. 

    Izrazito me je zabavio (ne, film svakako nije komedija), šarm filma mi je prosto bio neodoljiv, svideo mi se više od sledećeg filma Chris Baugha (Boys from County Hell), glumac je savršen, lik i interesantniji, poput samog filma, upada i izlazi iz ludih situacija tako prirodno a opet i tako neočekivano za njega samog kao i za gledatelje. Sama tema osvete je u svojoj suštini tretirana ozbiljno, tako i zaokružena, bez obzira na sjajan, možda blesavi način na koji nam Baugh zapravo priča ovu priču.

    Nije, jasno, masterpiece, ali je vraški zabavan i efektan. Meni. 

    DVD of the week: Bad Day For The Cut - The Irish News

    puppet_master2022-02-23 15:49:55
  • titlovi.com
    Approval team
    12.04.2018. 23:17
    x200sx hvala za prevod 👍

{{message}}

{{item.title}}