Pogledaj trailer!

Film

komedija (2018)

Patuljci sa naslovnih strana

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
 
Patuljci sa naslovnih strana

Godina:

2018

Žanr:

komedija

Režija:

Milorad Milinkovic

Scenario:

Milorad Milinkovic


Glavne uloge:


Gordan Kicic
  >  Nikola
Boris Milivojevic
  >  Zoran
Tamara Krcunovic
  >  Mira

Opis:


Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?
Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Patuljci sa naslovnih strana:

  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (11)
  • Intrigo: Death of an Author

    Intrigo: Death of an Author (2018)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    Prevodilac treba da istraži poreklo misterioznog manuskripta.
  • Granice, kise

    Granice, kise (2018)

    drama

    Jagoda je mlada, urbana djevojka. Ljeto je i ona je u posjeti široj porodici koja živi na selu, gdje traži vrijeme i mjesto da na miru spremi svoje fakultetske ispite. Na početku boravi na selu u...
  • Cetiri ruze

    Cetiri ruze (2019)

    drama, kriminalistički

    Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i...
  • Ajvar

    Ajvar (2019)

    drama

    Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • DurmitoracŠljivo
    Active member
    28.11.2019. 16:35
    Kad se film završio nisam znao šta sam odgledao . Da ne bih pisao previše , samo ću reći šteta vremena .  
  • Vilin
    eXtreme member
    12.02.2018. 13:08
    Nisam gledao "Patuljke" (mada verovatno hoću, jer je naziv filma parafraza jedne stvari moje omiljene "Azre"), a ni "Stado", ali nikako ne treba generalizovati stvari. Domaći film je iznedrio puno remek dela ("Kad budem mrtav i beo", "Misterija organizma", "Ubistvo s predumišljajem", "Život je lep", "Lepa sela...", "Ko to tamo peva" ...), tako da stvarno ne treba uopštavati.
  • 28.01.2018. 22:03
    gledati domace filmove je cisto gubljenje vremena !!!

{{message}}

{{item.title}}