Message ManPogledaj trailer!

Film

kriminalistički, akcija, triler (2018)

Message Man

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,0
Message Man

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

91 min

Režija:

Corey Pearson

Scenario:

Corey Pearson


Glavne uloge:


Paul O'Brien
  >  Ryan Teller
Ronny P. Tjandra
  >  Yanto
Epy Kusnandar
  >  Mechanic
Agni Pratistha Kuswardono
  >  Jenti (as Agni Pratishtha)
Verdi Solaiman
  >  Lee
Mike Lewis
  >  Sniper
Valentine Payen-Wicaksono
  >  Toby
Aji Santosa
  >  Doni
Alfridus Godfred
  >  Asep (as Alfridus Godfred Eon)
Gary Plant
  >  Tom
Bran Vargas
  >  Indonesian Assassin
Mario Irwinsyah
  >  Adi
Patria Sandya Mustika
  >  Lee's Girlfriend (as Patria Sandayamustika)
Denny Baskar
  >  Lee's Assistant
Trisa Triandesa
  >  Lee's Manager

Opis:


Prošlost umirovljenog ubojice napokon ga dostigne pa njegova brutalnost još jednom izlazi na površinu jer posljednjim ubojitim pohodom planira ispraviti stvari.

Obradio/la:

Bakica47
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (6)
  • Chase

    Chase (2019)

    triler

    A hitman must prove his loyalty to his mentor and best friend, while his girlfriend wants to leave the business behind them.
  • Atone

    Atone (2019)

    akcija

    Former special ops soldier, Laura Bishop, shows up for work at the largest church in America and is forced to take down a team of hijackers when she learns her daughter is trapped inside.
  • Lady-Like

    Lady-Like (2017)

    komedija, ljubavni

    Kada oštroumna, ali nesigurna studentkinja (Stefani Simbari) pomogne svojoj najboljoj drugarici (Ali Galerani) da pronađe dečka, ona ostaje po strani i primorana je da se suoči sa realnošću zrelog...
  • Interview with a Hitman

    Interview with a Hitman (2012)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Tih. Nemilosrdan. Ne zbližava se. To je Viktorov kodeks. Mantra koja ga je odvela od straćara u Rumuniji do samog vrha njegove profesije – profesije plaćenog ubice. Viktor najbolje zna koliko život...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Psalm27
    member
    27.10.2019. 14:24
    Po historiji ljudskoj, pirati su oduvijek surađivali sa politikantima i sa raznim gospodarima tog kraljevstva.

    Tako da, pirati nisu napadali "svoje", već samo tuđe.

    Na primer :
    Spoljašna politika američkih politikanata su do krvoprolića destabilizirali Somaliju, da bi ubrzo stvorili i proizvodili pirate u toj zemlji;
    jer se teritorijano nalazi prva na ulasku u Crveno more.

    Cilj američkih politikanata je bio, da somalijski pirati napadaju trgovačke nautičke konvoje Europe, i da nateraju europske poslodavce i trgovce da njihovi brodovi putuju dodatnih 22 (dvadeset i dva) dana više zaobilaznim putem oko Afrike, do raznih destinacija Europe.

    Trgovačkim brodovima im je zabranjeno da upotrebljavaju oružje protiv pirata.

    To planirano nametnuto zakašnjenje europskih trgovačkih brodova sa robom iz istoka, zakasnit će na globalnoj ponudi u Svetskom Trgovackom Centru.
    A to znači, da će američki trgovci prvi prodati svu njihovu robu, a trgovcima Europe skoro neće ostati ništa za trgovinu, jer će biti uvijek drugi ili treći.
    Sa time, američki politikanti, Ne mareći za genocid somalijskog naroda, preko somalijskih zverskih pirata, činit će uslugu njihovim američkim poslovnim subjektima da se postave na vodećoj poziciji svetske trgovine;
    a svjetski "kontrolirani ratovi", i genocidna sranja su im potrebna da što više traju, za sve to.

    P.S.
    U ovom filmu primjećujemo bogatog poslovnog covjeka, koji je surađivao sa piratima; točnije, on je održavao zverstvo i zlo kod tih pirata.

    Jer, pirati su izolovani od policijskih pogleda, sistematski i temeljno napadali lokalno stanovništvo na tom ostrovu (ubijali su ih, pljačkali su ih, silovali su ih, i stvarali su ih u robove i sluge, te su ih regrutovali u nove članove za njihovu piratsku organizaciju).

    Onaj njihovi bogati poslovni gospodar je planirao da masakrira celo lokalno stanovništvo sa tog ostrova, da bi kasnije privatizirao u njegovo vlasništvo to isto ostrovo, i da na njemu izgradi luksuzne hotele, u kome će da gostuju bogataši sa celog svijeta.

    Iako ovaj film naizgled nam izgleda jednostavan, ali on krije duboke poruke u nekoliko njegovim scenama.
    Naše znanje o krvavom i o lažnom svijetu, može nam omogućiti da jasnije vidimo glavnu poruku u ovom filmu.

    Jedino, što mi se nije dopalo, a to je velika suma novca ostavljena vozaču tricikla, a bez napisane riječi OBEĆANJA ZAKLETVE, da se taj vozač potrudi delovati u njegovo lokalno stanovništvo, i da ih podtikne za obnovu i zajedno da nastave dobro delo u tom mjestu.

    Toga nije bilo, pa "čišćenje" građanja lokalnog stanovništva od ubojica bandi, će postati ubrzo zaboravno.

    Hirurška intervencija je bila uspešna, ali tijelo pacijentu je potrebno lečenje, ozdravljenje i sticanje imuniteta protiv sljedećih štetočina od nekih drugih bandi pirata.

    Toga nije bilo.Psalm272019-10-27 15:09:33
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    27.10.2019. 13:27
    Bio je film Captain Phillips (2013) sa Tom Henksom u glavnoj roli iako mi apsolutno ne liči na kapetana tankera MV Maersk Alabama. Pirati su najebali samo jer su napali the U.S.-flagged MV Maersk Alabama, the first American cargo ship to be hijacked in two hundred years. Da li je moguće da pirati nisu napali nijedan američki kargo brod u zadnjih 200 godina i od kad postoji kargo flota... verovatno misle na trgovački brod. Koliko je ovo film a koliko holivudska propagandna limunada, ne znam.    Britanci su vekovima imali najaču mornaricu (vojnu i civilnu/trgovačku), vjerujem da oni odavno znaju kako da zaštite svoje brodove po svijetu.

    Prva asocijacija na termin pirat mi je Kapetan Kuka, ona crtana Dizni verzija, Petar Pan.    

    Što se tiče ovog filma, sasvim solidan, prosečan filmić za ovaj žanr i ovu tematiku.   
  • Psalm27
    member
    27.10.2019. 05:40
    Slažem se sa komentarom VLL72. Želim dodati pitanje i razmišljanje istovremeno : U ovom filmu, spasitelj mora biti veoma bogat financijski, da bi sprecio delovanje pirata. A to je bolno istinito i razocaravajuce. Prije neki mjesec, slucajno procitah informaciju o prisustvo pirata u celom svijetu. Gospode Bože,... ima ih na milione. A današnji pirati su zverovi, demoni u bukvalnom smislu, tacno po onoj sceni, kad' je šef pirata premlacivao na smrt onu jadnu devojku. Takvih pirata, regeneriraju zbog podrške politikanata; i ako netko ocisti te pirate, tada politikanti stvore i postave novu garnituru zverova od pirata. Zapadni svijet sa njihovim Holivudom preko filma "Pirati sa Karibija" su uništili psihu kod najmladjih, da pirate Ne smatraju za opasne, vec da ih slave i obožavaju. Dve zemlje ispod Somalije, medijumski izolovane, svakodnevno mole za pomoc, da budu spašene od zverskih napada pirata. U tim zemljama je otvorena najgruba klanica ljudi (silovanje žene i raspor njihovih utroba; decu hvataju za noge i glavom njihovom lupaju o bodljikavoj žici dok im mozak ne izadje iz glave; muškarce žive im deru kožu, te im na golo meso otvorenu ranu bez kože stavljaju soli; a starce žive ih seku i njihove odsecene udove bacaju psima da bi bili krvolocniji. Da. To rade pirati. Stoljecima su tako radili pirati, i danas tako pirati rade. Jer, to su pirati. A Holivudski (sotonski) zapad slavi i obožava pirate; i sve su izgradili u ime piratsva : škole, bolnice, decji domovi, teatri, restorani, plaže,....sve. Ta deca se raduju piratima, dok druga deca na zverski nacin su svakodnevno ubivena od pirata. Ovo spominjem, jer podržavam scenu u ovom filmu kad je glavni heroj smrtonostno kaznio pirate sa malo vecom energijom. A odredjene pirate, kad bilo uvjeta za to, on ih je sudio rijecima, te i njih je kaznio smrtcu. Film je karakterom slican drugom filmu "Taken 1", u kome se napominje : Nema pregovaranja sa piratima ! Nena kompromisa sa njima. P.S. Kad' pogledam muškarce, koji se hvale teretanom ili borilackom vještinom,... da li 10% od tih istih imaju muda da se suprostave ljudskim zverovima, i da se herojski postave kao zaštitnici nedužnih gradjana, bez da ocekuju orden ili specijalnu zahvalnost ? Vjerujem da ima takve heroje, ali na žalost njih je malo sa hrabrim srcem; ostali veliki broj su sa snažnim tijelom i spretnim borilackim vještinama, ali su nasilnici i sprovodioci zla, i kukavice su za dobra djela.

{{message}}

{{item.title}}