Lekcja milosciPogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2019)

Lekcja milosci

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,9
Lekcja milosci

Naslov:

Ljubavne lekcije

Godina:

2019

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

73 min

Režija:

Kasia Mateja
, Malgorzata Goliszewska

Opis:


Jola je decenijama radila ono što se od nje očekuje. Kao majka šestoro dece i supruga nasilnog muža, pretvarala se da je sve u redu. Ali jednog dana, ona skupi snagu da napusti muža i počne da živi život punim plućima.
Jola je decenijama radila ono što se od nje očekuje. Kao majka šestoro dece i supruga nasilnog muža, ona bi se našminkala, obukla svoju šarenu odeću i pretvarala se da je sve u redu. Ali jednog dana, ona skupi snagu da napusti muža i počne da živi život punim plućima. Ona se druži sa svojim prijateljicama, igra u kafiću Smajl, piše i komponuje pesme. Peva o ljubavi o kojoj je oduvek sanjala, ali nikada je nije iskusila. Iznenada, ona upoznaje Vojteka koji je tretira kao kraljicu. Hoće li Jola uspeti da se prespusti i prihvati ljubav prvi put u životu, a pogotovo kad sazna da ima manje vremena nego što je mislila?
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Sluzobníci

    Sluzobníci (2020)

    drama

    Godine 1980 Mihal i Juraj pohađaju teološki seminar u totalitarnoj Čehoslovačkoj. Osećajući razočarenje zbog prilika u društvu, gde svaki student i predavač mora da odluči hoće li će postati...
  • Richard Simmons Cries

    Richard Simmons Cries (2007)

    komedija, tok šou

    Richard Simmons returns to the show. But things go wrong again when Howard makes a comment that makes him run out of the studio crying hysterically.
  • Zabij to i wyjedz z tego miasta

    Zabij to i wyjedz z tego miasta (2020)

    drama, animirani, horor

    Bežeći od očaja nakon što je izgubio svoje najdraže, junak se krije u sigurnu zemlju uspomena, gde vreme staje, a svi koji su mu dragi živi... Film se sastoji od dve naizmenične priče. U prvoj...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}