Kareem: Minority of OnePogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2015)

Kareem: Minority of One

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,4
Kareem: Minority of One

Naslov:

Karim: Jedan jedini

Godina:

2015

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

90 min

Režija:


Scenario:

Aaron Cohen


Glavne uloge:


Billy Crystal
  >  Self
Liev Schreiber
  >  Self
Kareem Abdul-Jabbar
  >  Self
Arsenio Hall
  >  Self
Magic Johnson
  >  Self
Jerry West
  >  Self

Opis:


Dokumentarac kanala HBO prikazuje karijeru i uticaj vrhunskog košarkaša Karima Abdula- Džabara. Film istražuje njegove kontroverzne i epohalne životne trenutke, iskrena osećanja o rasi i politici i razvoju igre koju voli.
Ovaj dokumentarac kanala HBO prikazuje život i karijeru profesionalnog košarkaša Kuće slavnih, Karima Abdula-Džabara, najboljeg šutera NBA lige svih vremena sa 38, 387 poena po utakmici, kao i šestostrukog MVP-ja i svetskog šampiona. „Karim: Jedan jedini“ otkriva kompleksnost i genijalnost Karima na terenu i van njega, ističući sportistu koji je imao neverovatan uticaj i uspeh u košarci tokom njenog najintenzivnijeg razvoja. Za vreme svoje igračke karijere, a i kasnije, Karim je proživeo mnoge kontroverzne i epohalne trenutke i iskreno iznosio svoje mišljenje o rasi i politici, kao i o razvoju igre koju voli. Prema sopstvenom priznanju, imao je komplikovane i povremeno neprijateljske odnose sa medijima, za šta je delimično zaslužna njegova spremnost da javno govori protiv statusa kvo. Ovaj dokumentarac koji obuhvata novije intervjue sa Karimom i ostalima, nudi gledaocima iscrpan pogled na ovog igrača i čoveka.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Stephen Curry: Underrated

    Stephen Curry: Underrated (2023)

    dokumentarni, sportski

    The coming-of-age story of Stephen Curry, from an undersized basketball player at a small college, to becoming a larger-than-life NBA superstar.
  • Bill Russell: Legend

    Bill Russell: Legend (2023)

    biografski, dokumentarni, sportski

    Najnagrađivaniji prvak NBA lige i ikona borbe za građanska prava Bill Russell u ovom biografskom dokumentarcu gradi veličanstveno nasljeđe i na parketu i izvan njega.
  • Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

    Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022)

    biografski, drama, sportski

    Serija o profesionalnom i ličnom životu Los Anđeles Lejkersa iz 1980-tih, jedne od najboljih i najcenjenijih sportskih dinastija, tima koji je obeležio svoje doba i na terenu i van njega.
  • The Shop

    The Shop (2018)

    tok šou

    U saradnji sa Lebronom Džejmsom i Maverikom Karterom, HBO vam predstavlja inovativnu seriju koja će u berbernicama širom Sjedinjenih Država snimati necenzurisane intervjue sa najpoznatijim imenima iz...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • 25.06.2024. 17:45
    Još se sjećam petorke :A C GREEN., BYRON SCOTT,JAMES WORTHY,MAGIC I KAREEM. ALI JA NAVIJAO ZA DETROIT

{{message}}

{{item.title}}