HoneymoodPogledaj trailer!

Film

drama, komedija (2020)

Honeymood

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,1
Honeymood

Naslov:

Ne tako medeni mesec

Godina:

2020

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

90 min

Režija:

Talya Lavie

Scenario:

Talya Lavie


Glavne uloge:


Niklas Klauner
  >  Extra 2
Ido Shen-Zur
  >  Falafel seller
Jonathan Dekel
  >  Paramedic

Opis:


Mlada i mladoženja stižu u luksuzni hotelski apartman nakon venčanja. Umesto da uživaju u romantičnoj večeri, oni ulaze u sukob koji se ubrzo pretvori u nadrealnu odiseju i niz bizarnih susreta na ulicama Jerusalima.
Mlada i mladoženja stižu u luksuzni hotelski apartman prve bračne noći. Kada mlada, Elenor (Avigajl Harari), otkrije da je njen novi muž, Noam (Ran Danker), dobio prsten kao svadbeni poklon od svoje bivše devojke, između njih dvoje dođe do velike svađe. Elenor insistira da novopečeni mladenci napuste hotel i krenu u ekspediciju da vrate prsten. Njihova jednostavna misija se ubrzo pretvara u celonoćnu odiseju na ulicama Jerusalima. Tokom jedne noći, njih dvoje su primorani da se suoče sa bivšim ljubavnicima, potisnutim sumnjama i životima koje su izabrali da ostave iza sebe.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Happy Times

    Happy Times (2019)

    komedija, akcija, horor

    Tokom večere za Šabat, na jednom otmenom imanju u Holivud Hilsu, situacija izmiče kontroli usled toksične mešavine alkohola, ega, kulturoloških razlika, požude i pohlepe. Tajne se razotkrivaju, veze...
  • Zero Motivation

    Zero Motivation (2014)

    drama, komedija

    „Bez motivacije je jedinstven, britak, ponekad mračan, ali istovremeno urnebesan portret svakodnevnog života u jedinici mladih žena-vojnika u udaljenom uporištu u izraelskoj pustinji. Film opisuje...
  • Dani Karavan

    Dani Karavan (2020)

    dokumentarni

    As he approaches 90, Dani Karavan embarks on an emotional, political journey. En route, the complex and fascinating character of one of the greatest artists of our time is revealed.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • IgaBiva
    eXtreme member
    28.12.2021. 18:38
    Simpatična izraelska komedija!

{{message}}

{{item.title}}