Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Upoznajte novog "Predatora"

najave

22.01.2022.

Upoznajte novog "Predatora"

Objavljen je svojevrsni "uvod" za film Prey, peti nastavak franšize Predator.

Radnja filma dešava se pre 300 godina, u svetu kom su gospodarili Comanche. Ratnica Naru bori se da zaštiti svoje pleme protiv jednog od prvih Predatora koji su ikada kročili na planetu Zemlju!

Reditelj ovog ostvarenja jeste Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

Da podsetimo - četiri dosadašnja filma franšize zaradila su čak 443 miliona dolara, a sve ih je producirao John Davis. To su bili - Predator 2 (1990.), Predators (2010.) i The Predator (2018.). U međuvremenu su snimljeni i tkz. "crossover" filmovi - AVP: Alien vs. Predator (2004.) i AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007.).

  • Komentari (5)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    24.01.2022. 19:43
    Jedan blesavi tip, stara garda, sa Dorćola, je vepra davio u Dunavu, umesto da ga opogani nožem ko sav koljački svet. Verujem da su Indijanci maštovitiji od Dorćolaca. No ne pitaju se oni već kakvi scenaristi iz L.A. koji su završili tri kursa kreativnog pisanja. Jok kamenje i kiše olujne, već srce u junaka ima da utepa svemirskog lovca.  

    Meni ne smeta vraćanje u prošlost, volem Indijance, volem i predatore, nek se rokaju, šta bi drugo ionako na ovu krizu. No ne volim nove, lenje scenariste, džaba im i Indijanci.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    24.01.2022. 13:34
    Tja.
    Ako je David praćkom riješio stvari, onda će da budem politički korektan nejtiv amerikans plesom prizvati kišu pa će predatorov oklop propasti zbog rđe.

    Zašto ne, isto je napravio Thor u jednom stripu kontra drugačije neuništivih robota. Evil Smile
  • vujke89
    member
    24.01.2022. 13:29
    Ovi nemaju pojma gde udaraju, umesto da su krenuli sa nekom serijom ili filmom tamo gde su stali, oni ubacuju svemirskog ratnika u borbu sa Indijancima kojima je luk i strela vrhunac tehnologije. I naravno Indijanci pobedjuju tako sto Predatora opale kamencugom u glavu haha... Cirkus.
;

{{message}}

{{item.title}}