Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Yorgos Lanthimos u projektu o Rockefelleru

najave

22.11.2019.

Yorgos Lanthimos u projektu o Rockefelleru

Nema sumnje da je Yorgos Lanthimos trenutno jedan od najcenjenijih reditelja u Holivudu. Tokom poslednje četiri godine potpisao je The LobsterThe Killing of a Sacred Deer i "Oskarovca" The Favourite, a i novi projekat će mu, po svemu sudeći, izazvati mnoge kontroverze, ali i doneti nova priznanja.

Yorgos Lanthimos i Fox Searchlight dogovorili su se da se pod njegovim pokroviteljstvom snima TV serija zasnovanu na bestseler knjizi - “The Man In The Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Impostor”, čiji je autor Mark Seal. Ova knjiga je svojevrsna životna hronika u čijem središtu je Clark Rockefeller, isto tako kontroverzni naslednik čuvene Rockefeller dinastije, koji je na putu ka uspehu i porodičnoj sreći koristio sve prednosti poznatog prezimena, mada je to radio na ne baš dozvoljeni način, usled čega je u jednom trenutku sve počelo da se raspada...

Originalni scenario uradio je David Bar Katz, a priča se da će Benedict Cumberbatch biti u glavnoj ulozi. Ovaj poduhvat bio bi prvi koji bi Lathimos ikada radio za TV. Za sada još nema informacija o tome da li će se prvo pristupiti realizovanju ove TV serije, ili će Lathimos, ipak, dati prvenstvo svom najavljenom filmu - vesternu “Pop. 1280”.

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}