Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da li ćemo ikad videti Director's Cut Blade Runner 2049?

novosti

31.12.2017.

Da li ćemo ikad videti Director's Cut Blade Runner 2049?

Potvrđeno je - postoji "director's cut" verzija filma koji je jedan od onih SF spektakala koji je izazvao najviše kontroverzi u 2017. godini. I, dok reditelj filma Blade Runner 2049, za sada odlučno tvrdi da "niko nikad neće videti" tu verziju dugu čak četiri sata, priče su, ipak, počele da kruže netom.

Prvo je montažer filma Joe Walker nagovestio da postoji "director's cut" verzija, kao i da je razmatrano da film Blade Runner 2049 - Skoro pa remek-delo zbog svoje dužine bude podeljen u dva dela (na sreću, od toga se odustalo). 

Nije velika holivudska tajna ni da postoje "director's cut" verzije filmova ItJustice League, te da se, pre ili kasnije, očekuje i njihovo objavljivanje. U slučaju prvog filma sasvim je izvesno da će se to desiti uskoro, dok internet-fanovi ubrzano prikupljaju peticiju koju će uputiti gazdama Warner Bros. da dozvole i prikazivanje takve verzije njihovog "superherojskog čeda".

Međutim, Denis Villeneuve je, za sada, odlučan. On smatra da na četvorosatnom verziji Blade Runner 2049 "ima još dosta da se radi, pa je zbog toga sasvim dovoljna i ona duga 164 minuta, koja se prikazuje u bioskopima". "Uvek je tako kod svih filmova", dodaje Denis Villeneuve, "prva verzija je duga, a zatim predstoji puno montaže.".

Da li će se, ipak, nešto promeniti po pitanju rediteljevog stava da ne dozvoli prikazivanje "prvobitne verije" ostaje da se vidi. Tek, Holivud ne pušta uzalud da ovakve priče stignu do javnosti, pa - ko zna... 

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}