Life of Riley

TV serija

komedija (2009)

Life of Riley

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,4
Life of Riley

Godina:

2009

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Georgia Pritchett


Glavne uloge:


Neil Dudgeon
  >  Jim Riley
Lucinda Dryzek
  >  Katy Riley
Taylor Fawcett
  >  Danny Riley
Patrick Nolan
  >  Ted Jackson
Caroline Quentin
  >  Maddy Riley
Heather Craney
  >  Alison Weaver
Richard Lumsden
  >  Roger Weaver
John Bell
  >  Anthony Weaver
Neve Lamb
  >  Rosie Riley
Mark Powley
  >  Robbie Jackson
Ava Lamb
  >  Rosie Riley
Islay Lavery
  >  Rosie Riley
Skye Lavery
  >  Rosie Riley
Jordan Clarke
  >  Adam Weaver
Megan Hay
  >  Rosie Riley

Opis:


U svom drugom braku Medi se odjednom nalazi na čelu bučne, moderne raširene porodice sa decom, pastorčadi, polubraćom i polusestrama - kao i sa nekoliko dodatih bivših partnera, šurjaka, devera, tašti i tastova. Danas su deca pametnija, lukavija i svesnija grešaka i slabosti svojih roditelja više nego ikad do sada. Na sreću, snalažljiva Medi je optimista!

Kako bi izbegla da je nadmudruju deca koja imaju četvrtinu njenih godina, pokušava da žonglira sa šest stvari - međutim, pokušavajući da uključi i sedmu, ponekad joj sve padaju na zemlju. Kroz sve to, ona zna da je humor jedini način na koji mogu da se prebore sa smešnim i dirljivim dilemama modernog života.

Obradio/la:

titlovi.com
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • My Family

    My Family (2000)

    komedija

    Moja porodica je bizarna, ali autentična slika modernog porodičnog života u kojem su muškarac i žena ravnopravni, ali ona uvek ima pravo, a deca odgovaraju roditeljima i smatraju svoj dom hotelom.
  • Aimer, boire et chanter

    Aimer, boire et chanter (2014)

    drama, komedija, ljubavni

    In the midst of rehearsals for a new play, amateur dramatics proponents Colin and Kathryn receive the shattering news that their friend George is fatally ill and only has a few months to live.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gor@n88
    Master translator
    24.01.2012. 16:31



    U svom drugom braku Medi se odjednom nalazi na čelu bučne, moderne raširene porodice sa decom, pastorčadi, polubraćom i polusestrama - kao i sa nekoliko dodatih bivših partnera, šurjaka, devera, tašti i  tastova. Danas su deca pametnija, lukavija i svesnija grešaka i slabosti svojih roditelja više nego ikad do sada. Na sreću, snalažljiva Medi je optimista! 

    Kako bi izbegla da je nadmudruju deca koja imaju četvrtinu njenih godina, pokušava da žonglira sa šest stvari - međutim, pokušavajući da uključi i sedmu, ponekad joj sve padaju na zemlju. Kroz sve to, ona zna da je humor jedini način na koji mogu da se prebore sa smešnim i dirljivim dilemama modernog života.


    Žanr: komedija




    Izvor: Fox Life

{{message}}

{{item.title}}