Gary Unmarried

TV serija

komedija (2008)

Gary Unmarried

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,8
Gary Unmarried

Godina:

2008

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Ed Yeager


Glavne uloge:


Jay Mohr
  >  Gary Brooks
Paula Marshall
  >  Allison Brooks
Ryan Malgarini
  >  Tom Brooks
Kathryn Newton
  >  Louise Brooks
Al Madrigal
  >  Dennis Lopez
Brooke D'Orsay
  >  Sasha
Keegan-Michael Key
  >  Curtis
Ed Begley Jr.
  >  Dr. Walter Krandall
Jaime King
  >  Vanessa Flood
Rob Riggle
  >  Mitch
Max Gail
  >  Jack
Kathleen Rose Perkins
  >  Joan Plummer
Rob Huebel
  >  Howard Needleman
Grifon Aldren
  >  Ira
Charles Henry Wyson
  >  Parker Flood

Opis:


Bivši se par suočava s kaotičnim posljedicama rastave nakon 15 godina braka dok se upuštaju u nove veze. On je zabavni roditelj, a ona je strogi. Dijele skrbništvo nad djecom – Louise, politički korektna i ekološki osviještena 11-godišnjakinja i Tom – njihov društveno neprilagođeni 14-godišnji sin, nespretan u blizini djevojaka.

Šarmantni i cinični Gary nije viđao žene od rastave, ali napokon se zbližava s Vanessom, samohranom majkom kojoj je bojio stan. Nipošto ne želi reći Allison za Vanessu jer to se protivi njezinu vjerovanju u knjigu njihova bračna savjetnika „Pravila za savršenu rastavu”. Ipak, kad mu Allison otkriva da je zaručena za njihova psihijatra, sve pada u vodu i Gary odlučuje da je vrijeme krenuti dalje. U potrazi za srećom nakon završena braka, Gary pokušava uskladiti svoj eklektični svijet bivše žene, njihove djece, psihijatra i svoje prelijepe nove djevojke.

Gary Brooks (Jay Mohr)
Podao i nepošten, nezreo, duhovit, ali privržen otac, koji se često nalazi u neprilikama dok se pokušava izvući iz nevolja. Unatoč svojoj podmuklosti i prijetvornosti, Gary je često uhvaćen na djelu zbog čega očajnički pokušava opravdati svoja djela u svakoj situaciji. Gary voli pivo, sportove i igrati igre sa svojim prijateljima.

Allison Brooks (Paula Marshall)
Garyjeva problematična bivša žena i majka Louise i Toma, koja je jednanput otišla na put ne bi li posjetila „starog prijatelja“ s kojim se nikada nije slagala, a čak je i Garyja natjerala da se uključi u to. Iako se prema Garyju uglavnom ponaša neprijateljski i zlobno, Allison ima i nježnu stranu i ovisna je o ljubavi, nježnosti i emocionalnoj potpori.

Tom Brooks (Ryan Malgarini)
Garyjev i Allisonin netaktični sin tinejdžer koji može biti jednako drag i nježan kao i njegova mama, ali i dosjetljiv te domišljat poput svog oca.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Accidentally on Purpose

    Accidentally on Purpose (2009)

    komedija, ljubavni

    Filmska kritičarka koja radi u dnevnim novinama u San Francisku zatrudni nakon noći provedene sa mnogo mlađim muškarcem i zajedno odgajaju netradicionalnu porodicu. To je Bili, koja posle teškog...
  • Mad Love

    Mad Love (2011)

    komedija, ljubavni

    'Luda ljubav' je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije...
  • Rita Rocks

    Rita Rocks (2008)

    komedija

    A frazzled working mother starts a garage band with her neighbor and a female postal worker.
  • $#*! My Dad Says

    $#*! My Dad Says (2010)

    komedija

    Legendarni William Shatner (Bostonsko pravo, Pravda za sve, Zvjezdane staze, T. J. Hooker) u ovoj humorističnoj seriji utjelovljuje Eda, 72-godišnjaka koji je nepresušno vrelo mudrosti jačine...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gor@n88
    Master translator
    24.01.2012. 16:19




    Epizode serije „Razvedeni Geri" prikazuju život Gerija Bruksa, a radnja se odvija tri meseca nakon razvoda sa suprugom Elison. Geri ima svoj privatni biznis u sferi farbanja kuća. Nakon zvaničnog razvoda on odlučuje da se premesti u sopstven dom... Njegov život počinje da se vrti oko pokušaja da nastavi napred probajući da izlazi sa drugim ženama, ali se stalno susreće sa svojom bivšom suprugom kojom ga povezuju njihovo dvoje dece tinejdžera. Dele starateljstvo tako da deca redom

    provode vreme sa svakim od roditelja. Jedno dete je dečak Tom, lakomisleni tinejdžer koji ja sa svojih 14 godina već bio sa devojkom u krevetu, probao je pivo i čak je flertovao starijom ženom. Drugo njihovo dete je devojčica koja na svom zidu drži slike Gandija, Al Gora i Če Gevare. Elison smatra Gerija za bezodgovornog oca, dok on misli da njegova bivša supruga ima dosadan prilaz vaspitavanju dece. Epizode prikazuju pokušaje njih oboje da otpočnu nove veze... koje se na kraju krajeva ispostavljaju bezuspešne.




    Žanr: komedija




    Izvor: Fox Life
    Gor@n882012-01-24 16:20:30

{{message}}

{{item.title}}