Accidentally on Purpose

TV serija

komedija, ljubavni (2009)

Accidentally on Purpose

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,333%
Accidentally on Purpose

Godina:

2009

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

22 min

Autor:

Claudia Lonow


Glavne uloge:


Jenna Elfman
  >  Billie
Jon Foster
  >  Zack
Ashley Jensen
  >  Olivia
Lennon Parham
  >  Abby
Nicolas Wright
  >  Davis
Grant Show
  >  James
Pooch Hall
  >  Ryan
Larry Wilmore
  >  Dr. Roland
Bryan Cuprill
  >  Nick
Kimberly Manion
  >  Office Worker
Kimberly Manion
  >  Cafe Patron
Matthew Glave
  >  Officer Ravitz
David Sutcliffe
  >  Brian
Michael Rapaport
  >  Sully
Chris Erric Maddox
  >  Waiter

Opis:


Filmska kritičarka koja radi u dnevnim novinama u San Francisku zatrudni nakon noći provedene sa mnogo mlađim muškarcem i zajedno odgajaju netradicionalnu porodicu. To je Bili, koja posle teškog raskida sa svojim šefom, Džejmsom, zatrudni sa Zekom. Oni postižu nekonvencionalan dogovor da odgajaju dete i platonski žive zajedno. Ali, kada Zekovi prijatelji pretvore njenu kuću u muško krilo studentskog doma, Bili počinje da sumnja da će plan uspeti. Pojavljuju se još i Bilina najbolja drugarica Olivija, njena mlađa udata sestra Ebi, kao i Dejvis, jedan od Zekovih drugara džabolebaroša.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Imaginary Mary

    Imaginary Mary (2017)

    animirani, komedija, fantazija

    Serija prati ljubavnu i pomalo kompliciranu priču karijeristice Alice koja započinje vezu s rastavljenim ocem troje djece.
  • Samantha Who?

    Samantha Who? (2007)

    misterija, komedija, ljubavni

    Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Christina neće...
  • Friends with Better Lives

    Friends with Better Lives (2014)

    komedija

    „Sretniji od nas“ je romantična komedija o šestero prijatelja u različitim fazama svoga života – u braku, rastavljeni, odnedavno zaručeni i samci – koji su izvana sretni, ali se potajno pitaju je li...
  • Retired at 35

    Retired at 35 (2011)

    komedija

    Most people would aspire to be able to retire at the age of 35. And successful business executive David does just that when he decides to leave New York behind and move to Florida ... into his...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gor@n88
    Master translator
    24.01.2012. 16:04



    Serija je napravljena po bestselerskom memoaru Meri F. Pols, je humoristička serija o jednoj ženi, Bili, koja "slučajno" zatrudni nakon avanture za jednu noć sa mnogo mlađim muškarcem i odlučuje da zadrži bebu... i momka. 

    Bili, koja radi kao filmski kritičar za novine, jedva je prebolela ponižavajući raskid sa svojim šarmantnim šefom, Džejmsom, koji još uvek pokušava da obnovi njihovu vezu. Dok je još trudna i nakon kratke avanture sa njenim "momkom igračkom" Zekom, Bili i Zek se dogovaraju da žive zajedno u platonskom odnosu. Bilina najbolje prijateljica uvek raspoložena za žurku, Olivija, i Abi, njena tradicionalna, mlađa i udata sestra, jedva čekaju novog člana porodice i predlažu na svoj način savete i podršku. 

    Međutim, kad Zek i njegovi koristoljubivi prijatelji, uključujući i Dejvisa, počinju da pretvaraju njen stan u kuću neženja - Bili počinje da se pita da li živi sa momkom, cimerom ili jednostavno treba da vaspitava još jedno dete.



    Žanr: Komedija




    Izvor: Fox Life
    Gor@n882012-01-24 16:05:02

{{message}}

{{item.title}}