TV serija

biografski, kriminalistički, dokumentarni (2019)

Biography: The Trump Dynasty

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,2
Biography: The Trump Dynasty

Naslov:

Biografija: Dinastija Trump

Godina:

2019

Žanr:

biografski, kriminalistički, dokumentarni

Trajanje:

258 min

Glavne uloge:


Nikki Haskell
  >  Self

Opis:


Počevši od zlatne groznice u Yukonu 1880., tri naraštaja obitelji Trump suočavaju se s novim granicama te postavljaju temelje na kojima će počivati slava i bogatstvo Donalda Trumpa.
Djed Donalda Trumpa Friedrich emigrirao je u SAD u potrazi za američkom snom te kako bi se obogatio za vrijeme zlatne groznice. Uspio je u svom naumu, a nakon što je 1918. umro, njegov poduzetni sin Fred, otac Donalda Trumpa, nastavio je razvijati obiteljski posao za vrijeme Velike depresije i Drugog svjetskog rata. Kad je bio dijete, Donald je živio u bogatoj gradskoj četvrti Queensu, no odnos s ocem bio je težak. Nakon što je upao u nevolje, Fred je Donalda poslao u vojnu školu gdje je Donald naučio da je život borba te kako se najbolje nositi s ljudima. Stariji brat Freddy pokušao je zaštititi Donalda, no uskoro se slomio pod teretom očeva neodobravanja.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Sicko

    Sicko (2007)

    drama, dokumentarni

    Polazeći od činjenice kako čak 50 milijuna Amerikanaca nema zdravstveno osiguranje, Michael Moore u Sickou prikazuje ubitačnu kritiku američkog zdravstvenog sustava. Prikazujući potresne sudbine...
  • Get Me Roger Stone

    Get Me Roger Stone (2017)

    dokumentarni

    Dokumentarni film koji prati karijeru Rodžera Stouna nekadašnjeg pomoćnika bivšeg američkog predsednika Ričarda Niksona, a sada savetnika u kampanji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa.
  • Closet Goals

    Closet Goals (2019)

    rijaliti tv

  • Episode #1.568

    Episode #1.568 (2007)

    tok šou

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}