AresPogledaj trailer!

TV serija

horor (2020)

Ares

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Tako-tako
6,2
Ares

Godina:

2020

Žanr:

horor

Autor:

Pieter Kuijpers
, Sander van Meurs
, Iris Otten


Glavne uloge:


Frieda Barnhard
  >  Fleur

Opis:


U tajnom društvu studenata u srcu Amsterdama, najbolji prijatelji Rosa i Jacob predaju se svijetu bogatstva i moći. Međutim, polako počinju shvaćati da su ušli u demonsko mjesto, izgrađeno na tajnama iz prošlosti Nizozemske, mjesto gdje istinska moć dolazi po strašnoj cijeni.
Ares je prva cjelovita Netflix originalna produkcija iz Nizozemske. Riječ je o natprirodnoj horor dramskoj seriji koji uključuje neke vrhunske glumce iz regije.

Obradio/la:

Kneginja
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Luna Nera

    Luna Nera (2020)

    drama

    U Italiji u 17. veku, tinejdžerka saznaje o svojoj sudbini između porodica veštica, dok je otac njenog momka progoni zbog veštičarenja.
  • The Ghost Bride

    The Ghost Bride (2020)

    drama

    A woman living in 1890s Colonial-era Malacca receives a proposal to become the ghost bride of a a wealthy family's recently-deceased son.
  • Medical Police

    Medical Police (2020)

    komedija

    Two American physicians in São Paulo, Brazil, discover a civilization-threatening virus and are recruited as government agents in a race against time and around the world to find a cure and uncover a...
  • Little America

    Little America (2020)

    komedija

    Serija 'Little America' je inspirirana istinitim pričama objavljenim u 'Epic Magazinu' u kojima oživljuje smiješne, romantične, srdačne i iznenađujuće priče imigranata u Americi. Prva sezona sastoji...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}