Yaga. Koshmar tyomnogo lesaPogledaj trailer!

Film

horor (2020)

Yaga. Koshmar tyomnogo lesa

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
4,9
Yaga. Koshmar tyomnogo lesa

Naslov:

Jaga. Košmar mračne šume

Godina:

2020

Žanr:

horor

Trajanje:

113 min

Režija:

Nathalia Hencker
, Svyatoslav Podgaevskiy

Scenario:

Ivan Kapitonov
, Svyatoslav Podgaevskiy
, Natalya Dubovaya

Opis:


Mlada porodica seli se u novi stan, na obodu grada. Dadilja koju zaposle veoma brzo stiče njihovo poverenje. Međutim, stariji dečak Jegor, počinje da priča o zastrašujućim postupcima osobe koja bi trebalo da čuva njega i bebu. Roditelji mu ne veruju. Čak i kamere za nadzor, koje je postavio otac, ne pokazuju ništa sumnjivo. A Jegor i njegovi drugovi otkrivaju da je dadilja zapravo Baba Jaga, prastari slovenski demon. Kad se vratio iz škole u stanu nije zatekao svoju mlađu sestru. Da čudo bude veće, ni otac ni majka se ne sećaju svoje ćerke. Zato Jegor odlazi u začaranu šumu da pronađe svoju sestru.

Režija: Svjatoslav Padgajevski

Uloge:
Oleg Čugunov … Jegor
Glaša Golubjeva … Daša
Artjom Žigulin … Anton
Svetlana Ustinova … Tatjana

Obradio/la:

LjubicaSP
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (4)
  • Lev Yashin. Vratar moey mechty

    Lev Yashin. Vratar moey mechty (2019)

    biografski, drama, sportski

    Zvali su ga Crni Pauk, Crni Panter, Crni Oktopod... Zbog crnog dresa sa slovom D, visine i atletske figure. Bio je suvereni gospodar pred svojim golom. Proglašen od strane FIFA najboljim golmanom 20...
  • Star Light

    Star Light (2020)

    horor

    A teen's life is turned upside down when he helps a world-famous pop star on the run to escape her violent pursuers.
  • Vtorzhenie

    Vtorzhenie (2020)

    akcija, naučna fantastika

    Radnja "Invazije", nastavka popularnog blokbastera "Prityazhenie" (Sila privlačnosti), odigrava se tri godine nakon što se svemirski brod srušio u moskovsko predgrađe, odakle je, posle teške...
  • Epidemiya

    Epidemiya (2019)

    drama, naučna fantastika, triler, avantura

    Novi nepoznati virus pretvara Moskvu u grad mrtvih. Struje nema, novac je izgubio vrednost, a preživeli se očajno bore za hranu i gorivo. Sergej, sa svojom drugom ženo, i njenim autističnim sinom...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • dzindzin16
    eXtreme member
    01.06.2020. 20:51
    Gledajte ovo do nekih 30-ak minuta i prekinite.Jednostavno, sta vas briga kako je na kraju skrhana babaroga ili pak nije skrhana.Krenuli su izvanredno a nastavili jadno.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    08.05.2020. 23:11
    Meni se film baš sviđa. Jako.

    Prava pravcata bajka za djecu, a zapravo horor, onakva kakvu smo mogli maštati, ko je imao mašte, dok smo bili bezbrižni pa nas je trebalo plašiti kojekakvim babarogama.
    Iako prati Grimov Ivica+Marica misle da sam bakica koncept, odnosno nacrt koji imaju razvodnjeni holivudski glupi tinejdžeri i ubojica koji ih posmiče jednog po jednog sranja, Rusi se nisu libili ovdje djeci dati malo inteligencije, babarogi egzotičnu "paukovu" mrežu s koncima, a cijeloj priči o nestajanju izvrsni dokaz da nešto nije u redu preko fotografija.

    Ko maštu nikad nije imao ili je putom izgubio, ovo preskočite i nastavite gledati sve iritantne vijesti na svim televizijama.
    Ko god se može prisjetiti maštarija iz djetinjstva nakon narodnih priča s poukom ili bez nje, i nespavanja nakon toga da ne bi vampir ušao kroz prozor, ili ko još uvijek mašta, ovo je film za vas.
    Ko ne spada ni u jedno ni u drugo, u pitanju nije "gledljivo", nego vrlo interesantna ruska obrada starih narodnih priča, pa ovisi o vama tražite li jedno te isto ili ipak želite vidjeti i neke nove ideje.

    Ako vam djeca vjeruju u babarogu, ne dajte im da gledaju dok im ne objasnite da babaroga ne postoji. Pripremite se međutim da će vas nakon filma ne pitatijeste li u to sigurni jer što ako je nestala s fotografija namjerno. Nešto tako. I da tu noć nakon filma neće spavati. Jednako kao što niste ni vi kad ste bili mali i unatoč zabrani roditelja pogledali Leptiricu.
    JoxerTM2020-05-08 23:22:08
  • Wida
    Uploader
    06.05.2020. 09:44
    Gledljivo.

    5/10.

{{message}}

{{item.title}}