TickledPogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2016)

Tickled

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,695%
Tickled

Naslov:

Zagolican

Godina:

2016

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

92 min

Režija:

Dylan Reeve
, David Farrier


Glavne uloge:


Dylan Reeve
  >  Himself
David Farrier
  >  Himself
Hal Karp
  >  Himself
David Starr
  >  Himself
David D'Amato
  >  Himself

Opis:


Novinar Dejvid Farijer slučajno nailazi na zagonetno onlajn takmičenje u golicanju. Dok se sve više udubljuje u njega nailazi na divlji otpor, ali to ga ne sprečava da dođe do srži priče čudnije od same mašte.
Nabasavši na internetu na bizarno takmičenje u golicanju, u kom mladi ljudi dobijaju novac da bi bili vezani i golicani, novinar Dejvid Farijer podnosi molbu da istraži tu priču. Ali dobija šokantan odgovor – pošiljalac ismeva Farijerovu seksualnu orijentaciju i preti ekstremnim zakonskim merama ako bude kopao dalje. Baš kao svaki dobar novinar koji se suočava sa nasilnikom, on postupa potpuno suprotno tome: odlazi na skriveno mesto za golicanje u Los Anđelesu i otkriva ogromnu imperiju, poznatu po uznemiravanju i ugrožavanju života onih koji negoduju zbog svoje umešanosti u te filmove.
Što više istražuje, postaje sve čudniji i otkriva tajne identitete i kriminalne aktivnosti. Otkrivanje istine postaje Farijerova opsesija, uprkos sve opasnijim i ozbiljnijim pretnjama i upozorenjima. Humorom i odlučnošću, Farijer i koreditelj Dilan Riv, koriste svaki mogući dostupan izvor da ispitaju šta se krije iza ove golicave crvotočine.

Obradio/la:

Kneginja
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • The Witness

    The Witness (2015)

    biografski, kriminalistički, misterija, dokumentarni

    Bill Genovese već deset godina traga za istinom o smrti svoje sestre Kitty, koja je izbodena na smrt pred 38 svedoka, postavši tako sinonim za urbanu apatiju.
  • Don't Think Twice

    Don't Think Twice (2016)

    drama, komedija

    Priča o najboljim prijateljima i nerazdvojim članovima glumačke ekipe iz New Yorka, koja nastupa pred malim brojem gledatelja za skromne honorare i ne dobiva priznanja. Svi maštaju da će jednog dana...
  • Krisha

    Krisha (2015)

    drama, komedija

    Krisha returns for Thanksgiving dinner after ten years away from her family, but past demons threaten to ruin the festivities.
  • Three Identical Strangers

    Three Identical Strangers (2018)

    biografski, drama, istorijski, misterija, dokumentarni

    New York, 1980. Tri potpuna stranca slučajno otkrivaju da su - "trojke", rezdvojene na rođenju! Ponovno ujedinjenje ovih 19-godišnjaka donosi im međunarodnu slavu. Ali, istovremeno, tako bivaju...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • bokidante
    Active member
    16.01.2018. 16:22
    Odličan dokumentarac! 10/10

{{message}}

{{item.title}}