Pogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2007)

The Wolfman

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,6
The Wolfman

Naslov:

The Wolfman

Godina:

2007

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

60 min

Režija:

Bernard Walton


Glavne uloge:


Shaun Ellis
  >  Shaun Ellis

Opis:


Researcher Shaun Ellis, also known as "The Wolfman", raises abandoned wolf cubs and teaches them how to survive in the wild
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (5)
  • The Wolfman

    The Wolfman (2010)

    drama, fantazija, triler, horor

    Detinjstvo Lorensa Talbota (Benisio Del Toro) se završilo one noći kada mu je umrla majka. Njegov otac (Entoni Hopkins) šalje ga u uspavani viktorijanski zaseok po imenu Blemur u ludnicu, a sam...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    28.05.2023. 19:18
    Polomih se da bih iskopao ovaj filmić i ništa, umesto da sam odmah proverio youtube 

    [TUBE]j4vFBXOoHs0[/TUBE]
  • LEMONZOO
    Active member
    01.06.2012. 16:14
    ne kažem ništa za dokumentarac. plan mi je da skoro pogledam Into the wild 2009, gdje glavni akter ide živjeti sa lavovima.

    za ovo trebaš biti lud.
  • ExtraJa
    Translator
    01.06.2012. 16:09
    Dragi kolega, nisi rekao na osnovu čega ti se ovaj film ne sviđa ali da ne bi ni ja dužio ( a mogao bi LOL) reći ću samo par stvari.

    Prva, svako ima pravo na mišljenje i ukus.
    Druga, u istraživačkom (naučnom-prirodnjačkom) svijetu divljine sve više i više primjenu nalaze alternativni načini istraživanja i otkrivanja novih spoznaja.

    Ne znam koliko pratiš ovaj žanr i koliko ti znače (ako znače uopšte) imena poput: Lynn Rogers, Jane Goodall, Jesus Rivas, Dian Fossey, Thea Litschka-Koen, Jonathan Scott i mnogi drugi koji su i koji posvećuju svoje živote određenim istraživanjima. Poenta je u tome da ovi (kao i mnogi drugi) ne koriste nikakva oružja (niti neke kratkotrajne nasilne radnje) u svom radu pa tako ni puške za uspavljivanje, već se samo oslanjaju na svoje znanje i svoje ruke.
    Za mnoge se ovakav pristup čini suludim ali ono što ovi ljudi postignu u roku par godina, onim "klasičarima" treba daleko više, tako da se i meni lično ovaj način više sviđa.
    A da ne govorimo koliko je potrebno "one stvari" da bi se živjelo sa nekim životinjama ( u ovom slučaju vukovima) u poređenju sa posmatranjem istih sa par kilometara udaljenosti!!!

    PS:
    Ovo ti je slično onome što Cesar Millan radi sa psima, samo puno opasnije i izazovnije.

{{message}}

{{item.title}}