The GroomsmenPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, ljubavni, muzički (2006)

The Groomsmen

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,252%
The Groomsmen

Naslov:

Deveri

Godina:

2006

Žanr:

drama, komedija, ljubavni, muzički

Trajanje:

98 min

Režija:

Edward Burns

Scenario:

Edward Burns


Glavne uloge:


John Leguizamo
  >  TC
Matthew Lillard
  >  Dez Howard
Jay Mohr
  >  Cousin Mike Sullivan
Jessica Capshaw
  >  Jen
Brittany Murphy
  >  Sue
Donal Logue
  >  Jimbo
Shari Albert
  >  Tina Howard
Edward Burns
  >  Paulie
Heather Burns
  >  Jules
Arthur J. Nascarella
  >  Mr. B
John F. O'Donohue
  >  Pops
Kevin Kash
  >  Strip Club MC
Amy Leonard
  >  Crystal
Joe Pistone
  >  Top Cat
Spencer Fox
  >  Little Jack

Opis:


Petorica dugogodišnjih prijatelja uživaju u višednevnoj pijanci, pokušavajući da zaborave svoje dužnosti i obaveze, u ovoj dramatičnoj komediji reditelja, scenariste i glumca Edvard Berns. Poli (Berns) je momak radničkog porekla sa Long Ajlenda koji saznaje da je njegova dugogodišnja devojka (Britani Marfi) trudna, i odlučuje da uradi pravu stvar i oženi se njom. Poli poziva nekolikicinu svojih najboljih prijatelja da budu uz njega tokom venčanja. Nedugo pre velikog dana, oni se sastaju na lokalnom „pojilištu“ da „isprate“ Polija na prikladan način. Tokom vikenda, momci ispijaju velike količine piva, malo igraju softbol i golf, odlaze na pecanje i razmenjuju misli, a svako od njih vuče za sobom „prtljag“ koga ne zna kako da se reši. Iako je uzbuđen zbog predstojećeg venčanja, Poli je i uplašen da će mu novo partnerstvo promeniti život. Njegov stariji brat, Džimbo (Donald Log), se stalno svađa sa svojom ženom i provodi vreme po toples barovima, ali ga u dubini duše brine činjenica da njegova žena ne može da ostane u drugom stanju i ubeđen je da je krivica za to njegova. Des (Metju Lilard) je naizgled srećni otac i muž, ali bi se reklo da ga više zanima da ponovno okupi svoju nekadašnju rok grupe nego da provodi vreme sa svojom porodicom. Majk (Džej Mor) želi da se skrasi i dobije decu, ali ne može to da zamisli ni sa jednom ženom, osim devojke koja ga je ostavila nekada davno. I dok se Ti Si (Džon Leguizamo) trudi da izgleda kao jedan od njih, on u stvari nema hrabrosti da im prizna da je homoseksualac.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Newlyweds

    Newlyweds (2011)

    drama, komedija

    Newlyweds Buzzy and Katie find their blissful life disrupted by the arrival of his half-sister and news of her sister's marriage troubles.
  • No Looking Back

    No Looking Back (1998)

    drama, komedija, ljubavni

    Romantična drama. Rockaway Beach, država New York. Claudia (L. Holly) radi kao konobarica u mjesnom restoranu sve više sumnjajući da je život koji vodi ono što je priželjkivala. Mlada žena živi s...
  • The Brothers McMullen

    The Brothers McMullen (1995)

    drama, komedija, ljubavni

    Tri brata, irskog porekla i katoličke veroispovesti, pokušavaju da se izbore s bračnim, ljubavnim i moralnim problemima.Najstariji Jack (Mulcahy) ima savršeni brak s Molly (Britton), ali ga to ne...
  • Across the Hall

    Across the Hall (2009)

    misterija, triler

    To pravi totalnu pometnju u Džulijanovoj glavi, koji u besu odlazi sa Terijem do jednog hotela kako bi ubio preljubnike, ali saznaje zastrašujuću istinu i pokušava da spasi sebe i voljenu Džjun.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}