The Equalizer 3Pogledaj trailer!

Film

kriminalistički, akcija, triler (2023)

The Equalizer 3

Ocena korisnika
Odlično!
6,9
The Equalizer 3

Naslov:

Pravednik 3 - Konačno poglavlje

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Antoine Fuqua

Scenario:

Michael Sloan
, Richard Wenk
, Richard Lindheim


Glavne uloge:


Denzel Washington
  >  Robert McCall
Alessandro Pess
  >  Viking
Bruno Bilotta
  >  Farmer
Adolfo Margiotta
  >  Chief Barella
Niccolò Senni
  >  Stefano
Alessandro Xavier De Silva
  >  Marco's Thug
Dea Lanzaro
  >  Gabriella Bonucci
Zakaria Hamza
  >  Khalid
Manuela Tasciotti
  >  Carmela
Giampiero Rotoli
  >  Young Lieutenant
Massi Furlan
  >  Soccer analyst
Salvatore Ruocco
  >  Vincent's man Salvatore
Giuseppe Russo
  >  Soccer Commentator
Luca Della Valle
  >  Italian Swat Team
Sonia Ammar
  >  Chiara
Niccolò Fava
  >  Marco's Thug

Opis:


Robert McCall se nalazi kod kuće u južnoj Italiji, ali otkriva da su njegovi prijatelji pod kontrolom lokalnih kriminalnih bosova. Kako događaji postaju smrtonosni, McCall zna šta treba da uradi: da postane zaštitnik svojih prijatelja tako što će se boriti protiv mafije.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma The Equalizer 3:

 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (38)
 • Emancipation

  Emancipation (2022)

  akcija, triler

  Odbegli rob prolazi kroz močvare Luizijane na mukotrpnom putovanju kako bi pobegao vlasnicima plantaža koji su ga zamalo ubili.
 • Strays

  Strays (2023)

  animirani, komedija, avantura

  Kada Redžija (Vil Ferel), naivnog, neverovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Vil Forte), Redži je ubeđen da ga on nikada ne bi...
 • The Creator

  The Creator (2023)

  drama, akcija, naučna fantastika, avantura

  Usred rata u budućnosti između ljudske rase i snaga veštačke inteligencije, Joshua, okoreli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog nestanka svoje žene, regrutuje se da lovi i ubije...
 • The Nun II

  The Nun II (2023)

  misterija, triler, horor

  Nastavak svetskog hita OPATICA IZ PAKLA prati sestru Irene dok se ponovno suočava sa demonskom silom Valak.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:47
  Taj odabir ovde vrlo specifične lokacije, koja naizgled odudara, pored toga što je upravo zbog odudaranja između svega ostalog i odabrana, da ako već snimaju treći film, pobegnu makar ponegde od ponavljanja, klišea, mračnih ulica i lokala, kiše koja ne prestaje da pada, da bi se dalo nešto svežine i lepih boja, takođe može biti tu da bi suptilno govorila i o putovanju lika ka miru, katarzi, osećaju pripadnosti u običnoj sredini, susedstvu, okružen dobrodušnim ljudima koji ga prihvataju, na kaldrmi pod suncem, daleko od sredine na koju je navikao, ovde bez kiše, depresije, večite krvi i stradanja u njegovom dotadašnjem životu, ukoliko stigne do tako čega tj. Tako da mi lokacija pije vodu bez razmišljanja o romansi. LOL Mada bih i dalje pre ponudio ideju da se ponovi Man on Fire sa Denzelom i Dakotom, film sa mračnijom pozadinom.
 • dzindzin16
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:35
  Nisam hteo u detalje da zalazim ali vizuelno, film zaista lepo izgleda.Lokacija snimanja goni misli u pravcu romanticnog ljubica a ne krvavog uterivanja iskonske pravde.Malo i cica ostareo, no Denzel je Denzel.
 • puppet_master
  eXtreme member
  08.11.2023. 15:00
  Sve je po forumuli, što posle već dva filma, uprkos lepim predelima i poluzanimljivom kriminalnom organizacijom nasuprot junaka nam, postaje oporo, meni. Ipak, lepo je videti ponovo u istom kadru Dakotu Fanning i Denzela, dok je on svakako jedan od najboljih glumaca danas, šta god radio ili ne radio u kadru, kakav god film u celini bio, pravo je uživanje gledati njegovo umeće, vladanje scenom, tako da ne mogu reći da mi je iskustvo sa trećim Equalizerom bilo loše. Nije sve ono što ja tražim od filma, no sve to na jednom mestu svakako nisam ni očekivao da ću naći ovde. Pretpostavljam da me, time, nije razočarao ?