The Brothers BloomPogledaj trailer!

Film

drama, komedija, akcija, ljubavni, avantura (2008)

The Brothers Bloom

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,766%
The Brothers Bloom

Naslov:

BRAĆA BLUM

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija, akcija, ljubavni, avantura

Trajanje:

114 min

Režija:

Rian Johnson

Scenario:

Rian Johnson


Glavne uloge:


Robbie Coltrane
  >  Curator
Maximilian Schell
  >  Diamond Dog
Rachel Weisz
  >  Penelope
Adrien Brody
  >  Bloom
Ram Bergman
  >  Himself
Ricky Jay
  >  Narrator (voice)
Dubravko Jovanovic
  >  Albino
Rinko Kikuchi
  >  Bang Bang
Andy Nyman
  >  Charleston
Mark Ruffalo
  >  Stephen
Noah Segan
  >  The Duke
Ana Sofrenovic
  >  Charleston's Wife
Nora Zehetner
  >  Rose
Zachary Gordon
  >  Young Bloom
Max Records
  >  Young Stephen
Craig Johnson
  >  Apple Cart Vendor
Jovan Vitas
  >  Young Boy
Esme Tyler
  >  Young Girl

Opis:


Film "Braća Blum" je novi triler Rajana Džonsona, virtuoznog scenariste i reditelja koji je potpisao tinejdžerski triler "Cigla (Brick)". Džonson priča priču o braći Blum, dvojici mladih prevaranata, čiji se životi zauvek menjaju kada upoznaju atraktivnu mladu ženu Penelopu, koja preti da stane između njih. Iako isprva nameravaju da je prevare, neverovatnim okretom sudbine ona postaje deo tima u njihovoj najnovijoj prevari. Džonson otpozdravlja filmu "Žaoka" i drugim filmovima o vrhunskim prevarama ovom pričom punom originalnog humora i očaravajuće romanse.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (3)
  • Brick

    Brick (2005)

    drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

    Srednjoškolac Brendan Frye je inteligentan, povučen i vječni outsider. Ostaje zaprepašten kada njegova biša djevojka Emily, prema kojoj još gaji duboke emocije, iznenada nestane. U pokušajima da je...
  • The Lookout

    The Lookout (2007)

    drama, kriminalistički, triler

    Kris Pret je nekada bio "zlatni dečko" i sportski heroj malog grada na srednjem zapadu u kome je živeo. Kris je imao sve: lepu devojku, dobrostojeću porodicu i blistavu budućnost. Ali nakon teške...
  • Looper

    Looper (2012)

    drama, kriminalistički, akcija, naučna fantastika, triler

    Džozef Gordon Levit, Brus Vilis i Emili Blant su zvezde uzbudljive akcione naučno-fantastične priče o ubici koji radi za mafiju budućnosti. Džozef Simons je član grupe ubica koji sebe nazivaju...
  • Charlie Bartlett

    Charlie Bartlett (2007)

    drama, komedija, ljubavni

    Čarli Bartlet, optimističan, iskren i neustrašivi spletkar. U novoj školi, Čarli preuzima ulogu mladog psihijatra koji u muškom toaletu sluša ispovesti školskih kolega i donosi nepromišljenu odluku...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • HennesseySR
    eXtreme member
    06.10.2009. 16:15
    Iako nisam nista cuo o ovom filmu odvojio sam vremena i skinuo ga....na kraju se ispostavilo da je to bilo uzaludno trosenje vremena.Film je ocajan!!!Imao sam volje i strpljenja da ga gledam nekih sat vremena,posle sam popizdeo i jednostavno iskljucio player.Da li je moguce da je neko pljunuo kes da se snimi ovakva glupost!?
    Ne mogu da verujem.....
  • Bizarre_999
    Translator
    05.10.2009. 13:16

    LOL, zvali me da glumim kao statistu što sam naravno ODBIO, dok su neki moji prijatelji glumili

    piss

  • luka0037
    The Legend Of
    05.10.2009. 03:29

             


     



    http://www.imdb.com/title/tt0844286/



    [TUBE]8HPXfmqIy-4[/TUBE]



    Đorđe Bajić





    Naslov originala: The Brothers Bloom
    Scenario: Rian Johnson
    Uloge: Adrien Brody, Rachel Weisz, Mark Ruffalo, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane, Maximilian Schell
    Žanr: avantura
    Trajanje: 113. minuta
    Produkcija: SAD

    Negde tokom 2007. godine, na sva zvona je obznanjeno da se u Srbiji snima novi američki spektakl i da će, rame uz rame sa holivudskim zvezdama, u njemu zaigrati i naši glumci. I zaista, Josif Tatić, Slobodan Ćustić, Branka Pujić i Ana Sofrenović se mogu videti u filmu – ali samo na sekundu ili dve i, sa izuzetkom „naše Engleskinje“, bez i jedne jedine reči teksta. Na nesreću, zapostavljanje srpskog glumačkog blaga, najmanji je problem ovog filma.

    Braća Bloom (Brody i Ruffalo) su profesionalni prevaranti koji, uz asistenciju misteriozne Bang Bang (Kikuchi), krstare zemaljskom kuglom u potrazi za uzbuđenjima i žrtvama od kojih će izmamiti novac. Kada na pozornicu stupi ekscentrična bogatašica Penelope (Wiesz), ionako napregnut odnos među braćom se zapetljava, sve do tačke kada je u pletivu teško razaznati šta je istina a šta još jedna prevara.

    Koristeći se zapletom Žaoke i Prljavih pokvarenih prevaranata, Johnson svoj novi film komplikuje brojnim a potpuno nepotrebnim književnim referencama. Kakve veze imaju Homer i James Joyce sa ovim zamešeteljstvom, ostaje da se utvrdi dodatnom ekspertizom. Umesto Penelope, lik koji tumači Rachel Weisz mogao se zvati i Ana Karenjina – razlika se ne bi osetila.

    Postmoderni koktel istorijskih i književnih likova korišćen je i ranije sa mnogo više smislenosti (Liga izuzetnih džentlmena, na primer) ali u Braći Blum gubi predmetnost zbog gotovo potpune proizvoljnosti. Citiranje književnih klasika je tu samo da bi se pokazalo koliko je scenarista/režiser načitan i obrazovan.

    Dok je u svom prvom film, srednjoškolskom trileru Brick, bio nadahnut Lynchovom začudnošću, Jonhson je u Braći Blum zajahao joie de vivre poznijeg Kusturice. Priča koju je smislio Johnson mogla je da popuni kratki metar, ali razvučena na dva sata nije dovoljna da održi pažnju.

    Alanfordovski humor do izvesne mere oneobičava postavku, što na početku filma uliva određenu nadu, ali kako minuti prolaze, ispraznost je sve očiglednija. Brojni nepotrebni rukavci i ćorsokaci doprinose baroknoj pretrpanosti koja ne uspeva da zakamuflira idejno siromaštvo.



    Ako se tome dodaju loše napisane replike („Ja sam epileptična fotografkinja“), nerazvijeni likovi (jedino Brody i Weiszova uspevaju da, koliko toliko, udahnu malo živosti) i odsustvo bilo kakvog smera Braća Blum su brodolom koji ne donosi ništa suštinski novo u podžanr avantura o varalicama.

    bojan9692014-02-16 20:29:26

{{message}}

{{item.title}}