The 40 Year Old VirginPogledaj trailer!

Film

komedija, ljubavni (2005)

The 40 Year Old Virgin

Ocena korisnika
Odlično!
7,185%
The 40 Year Old Virgin

Naslov:

4 banke, a nevin

Godina:

2005

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

116 min

Režija:

Judd Apatow

Scenario:

Judd Apatow
, Steve Carell


Glavne uloge:


Catherine Keener
  >  Trish
Leslie Mann
  >  Nicky
Shelley Malil
  >  Haziz
Elizabeth Banks
  >  Beth
Gerry Bednob
  >  Mooj
Steve Carell
  >  Andy
Jane Lynch
  >  Paula
Romany Malco
  >  Jay
Jordan Masterson
  >  Mark
Seth Rogen
  >  Cal
Paul Rudd
  >  David
Kat Dennings
  >  Marla
Erica Vittina Phillips
  >  Jill
Chelsea Smith
  >  Julia
Jonah Hill
  >  eBay Customer

Opis:


Endi Sticer (Stiv Karel) je 40-ogodišnjak koji je postigao vrlo malo u svom životu. Ima lagodan posao štampanja računa u elektronskoj radnji, udoban stan, dobre prijatelje, pristojno ponašanje i ponosan je na kolekciju akcionih figurica i stripova. Postoji nešto što još nije obavio - nešto što je većina njegovih vršnjaka odavno uradila. I to mnogo puta. Endijevi prijatelji smatraju da je njihova dužnost da mu pomognu da izađe iz te grozne situacije i veoma se trude da svog prijatelja namame da izgubi nevinost.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • tantal
    eXtreme member
    10.07.2018. 23:13
    Film sam gledao pre 12 god. ubioskopu.I od tada pa do pre neko vece na jednoj od TV satanica,gledao sam ga jos desetak puta.Uvek se ponovo lepo nasmejem.Moze se napraviti komedija bez mnogo psovanja,golotinje i prostih reci a biti prijatna i pitka za gledati.
  • Rea
    Translator
    09.09.2011. 19:44
    The 40 Year Old Virgin (2005)



    Imdb:
    The 40 Year Old Virgin (2005)


    komedija romantika SAD, 2005
     Režija: Judd Apatow
    Scenarij: Judd Apatow, Steve Carell
    Uloge: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Leslie Mann, Jane Lynch, Gerry Bednob

    Sadržaj:


    Judda Apatowa upoznali smo kao producenta najboljih humorističnih tinejdžerskih serija s početka novog tisućljeća -"Freeks and Geeks" te "Undeclared" te niza cjelovečernjih filmova, od kojih ćemo samo izdvojiti odlične "Superbad", "Pinaapple Express" ili recentniji "To je rock'n'roll" ("Get him to the Greek"). Ovdje ga upoznajemo kao redatelja osjećajne i inteligentne komedije koja osjetljivoj temi kao što je nevinost u četrdesetoj uspijeva prići s puno razumijevanja i zrelosti te potpuno izbjeći bilo kakvo izrugivanje, a opet, i nasmijavati nas čitavo vrijeme trajanja filma.


    Andy Stitzer (Steve Carell) muškarac je u svojim četrdesetima, koji zapravo nikada nije odrastao. Okružen svojim stripovima, figuricama akcijskih heroja koje sakuplja, on živi u svom svijetu i radi u dućanu elektroničke opreme. No prilično je zadovoljan svojim životom i igra kartama koje mu je život udijelio, sve dok njegovi kolege David (Paul Rudd), Jay (Romany Malco) i Cal (Seth Rogen) ne otkriju veliku tajnu - da nije nikada spavao sa ženom. Užasnuti tim otkrićem, odluče pomoći prijatelju i pronaći  ženu voljnu za seks s Andyjem. Nakon nekolicine spojeva koji završe katastrofalno, tračak nade pojavi se kada upozna Trish (Catherine Keener), lijepu ženu i samohranu majku kojoj se Andy svidi na prvi pogled.

    Glavne uloge pripale su jednom od najpoznatijih komičara današnjice - Steveu Carellu, koji nas već sedam sezona nasmijava u američkoj verziji kultne mokumentarističke serije "U uredu" te izvrsnoj Catherine Keener, koju smo gledali u nizu blockbustera, poput "Being John Malkovic", "Capote", "Sinegdoha, New York" ili "Where the wild things are". Nikako ne smijemo zaboraviti ni sjajne Setha Rogena i Paula Rudda, koji su još jednom pokazali da pripadaju samom vrhu svjetskog glumišta.


    [TUBE]hysIlCVLejk[/TUBE]



    Izvor:mojtv.hr


    Prevod:
    http://rs.titlovi.com/prevodi/the-40-year-old-virgin-67622/

{{message}}

{{item.title}}