Sing 2Pogledaj trailer!

Film

animirani, komedija, avantura (2021)

Sing 2

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,463%
Sing 2

Naslov:

Pevajmo 2

Godina:

2021

Žanr:

animirani, komedija, avantura

Trajanje:

112 min

Režija:

Garth Jennings

Scenario:

Garth Jennings


Glavne uloge:


Matthew McConaughey
  >  Buster Moon
Reese Witherspoon
  >  Rosita
Bono
  >  Clay Calloway
Adam Buxton
  >  Klaus Kickenklober
Bobby Cannavale
  >  Mr. Crystal
Julia Davis
  >  Linda Le Bon
Scarlett Johansson
  >  Ash
Nick Offerman
  >  Norman
Jennifer Saunders
  >  Nana
Garth Jennings
  >  Miss Crawly
Pharrell Williams
  >  Alfonso
Nick Kroll
  >  Gunter
Tori Kelly
  >  Meena
Chelsea Peretti
  >  Suki
Eric André
  >  Darius
Letitia Wright
  >  Nooshy
Taron Egerton
  >  Johnny
Halsey
  >  Porsha Crystal

Opis:


U vreme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama!
Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

Baster je pretvorio Novo munovo pozorište u lokalno hit mesto, ali on ima veće ambicije: debitovanje nove predstave u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju. Ali bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i naravno svinjski provokator Ginter moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul – vuk Džimi Kristal.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej (Bono). Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.

Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za Klejem i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

Obradio/la:

Telegon
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Encanto

    Encanto (2021)

    animirani, komedija, avantura

    Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u...
  • Turning Red

    Turning Red (2022)

    animirani, komedija, avantura

    Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je 13-godišnja Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenela panda.
  • Clifford the Big Red Dog

    Clifford the Big Red Dog (2021)

    porodični, komedija, avantura

    Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko! Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona...
  • The Bad Guys

    The Bad Guys (2022)

    animirani, komedija, avantura

    U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}