Sebeun deijeuPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, triler (2007)

Sebeun deijeu

Ocena korisnika
-
6,6
Sebeun deijeu

Godina:

2007

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

125 min

Režija:

Shin-yeon Won

Scenario:

Shin-yeon Won
, Je-gu Yun


Glavne uloge:


Hang-Seon Jang
  >  Sa Mu-jang
Yunjin Kim
  >  Lawyer Yu Ji-yeon
Jung Dong-hwan
  >  Kang Sang-man
Oh Kwang-rok
  >  Yang Chang-gu
Ji-young Ok
  >  Choi Kyeong-guk
Kim Mi-sook
  >  Han Suk-hie
Hie-sun Park
  >  Kim Sung-yol
Jin-woo Yang
  >  Kang Ji-won
Hee-soon Park
  >  Kim Sung-yol
Shin Hyun-jong
  >  President Oh
Moo-Seong Choi
  >  Jeong Cheol-jin
Won Poong-Yeon
  >  Man Wearing Turtleneck

Opis:


Uspešna advokatica koja je, kako bi spasila svoju kćer, pod pritiskom da brani čoveka koji će treba da bude osuđen na smrtnu kaznu.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (2)
 • Yongseoneun eupda

  Yongseoneun eupda (2010)

  drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

  Despite being nearly proven the murderer, a serial killer threatens to kill the daughter of a forensic pathologist if he doesn't get him bailed out.
 • Joyong-han saesang

  Joyong-han saesang (2006)

  drama, kriminalistički, misterija, triler

  Jung-Ho a famous photographer who has a special ability to read people's minds, has just returned to Korea from abroad. Jung-Ho still can't get rid of traumatic memories of his late girlfriend who...
 • Deo ge-im

  Deo ge-im (2008)

  drama, triler

  A struggling artist Hee-do is offered a million dollars to bet his life if he loses a game against a rich old man named No-shik who is dying from a terminal disease. However if Hee Do loses the game...
 • Hamoni

  Hamoni (2010)

  drama

  Inmates at a woman's prison form a choir. Mun-ok, previously a music professor, is assigned the role of conductor. Four years go by and the prison choir performs in the national women's choir...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • JoxerTM
  eXtreme member
  22.04.2020. 14:51
  Uspješnoj odvjetnici otmu kćer. Traže otkupninu. Ali tko, zašto, kako, film će postepeno otkrivati navlačeći vas mrkvom ko kakvog magarca i ako volite filmove u kojem ćete postepeno otkrivati nečije motive neće vam biti žao pogledati ga do kraja.

  Međutim, stilski se u ovom filmu eksperimentiralo možda i previše. Svakako neke stvari nisu po mom ukusu, ali znam ljude koji takvo što obožavaju.
  Pa će se u određenim scenama kamera nervozno micati lijevo desno gore dolje i (zumirati) unutra van. kao kod kakvog lošeg seksa, što meni baš i ne odgovara.
  S druge strane provala emocija u jednom trenutku sa naoko nepovezanim kadrovima i prepričanim trenutkom više puta na druge načine koji se isprepliću mi je pravi bombon iskorišten za prikaz uma koji više ne zna što se događa od puke sreće i radosti.

  Terorist je malo zakazao, skoncentriranom gledatelju otkrio je prerano mastermajnda prevodeći nekoliko napisa vjerojatno doslovno, a nije trebao jer ionako ne znamo čitati korejske grafeme, tu je trebao smuljati nešto ako se mene pita.
  Cjepidlačim jer njegove prilagodbe su svjetske, teško da itko toliko drži do domaćeg mentaliteta pa inače beskrvne prijetnje iz engleskog prijevoda prilagodi u rečenice slične "najebat ću ti se matere". Wink

  Da rezimiram, u pitanju je vrlo dobar triler koji se ne stidi izleta u nestandardni izričaj sviđalo se to nekome ili ne. Možda vam neće sve pasati unutra kao što nije ni meni, ali ja ga se usuđujem preporučiti svima kojima treba odmor od dosadnih drametina. Ovaj vas film neće uspavati.
 • titlovi.com
  Approval team
  17.04.2020. 00:01
  Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍