Rock and a Hard PlacePogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2017)

Rock and a Hard Place

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,4
Rock and a Hard Place

Naslov:

Između čekića i nakovnja

Godina:

2017

Žanr:

dokumentarni

Režija:

Jon Alpert
, Matthew O'Neill


Glavne uloge:


Dwayne Johnson
  >  Himself

Opis:


„Između čekića i nakovnja posmatra mlade zatvorenike koji dobijaju drugu šansu: priliku da zamene dugotrajnu zatvorsku kaznu za nov početak tako što će završiti obuku u čuvenom kampu u Majamiju sa jedinstvenim šestomesečnim programom u kome narednici iskušavaju granice zatvorenika, ohrabrujući ih da uče iz prethodnih grešaka i postanu konstruktivni članovi društva koji imaju male šanse da se vrate u zatvor. Dvejn Džonson, čije je iskustvo sa zakonom poslužilo kao inspiracija za film, takođe se pojavljuje u dokumentarcu. Reditelji nominovani za Oskara, Metju O'Nil i Džon Alpert, režirali su ovaj film.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • The Titan Games

    The Titan Games (2019)

    rijaliti tv

    Dwayne Johnson nam predstavlja novu seriju, sastavljenu od brojnih atletskih disciplina, u kojima se nadmeću obični ljudi, a koja ima za cilj da nam pokaže da svako može da uspe u nameri da postigne...
  • On Wings of Eagles

    On Wings of Eagles (2016)

    drama, istorijski, sportski

    Erik Lidel - prvi kineski osvajač zlatne medalje i jedan od najvećih škotskih atletičara - vraća se u ratom razorenu Kinu.
  • Warning: This Drug May Kill You

    Warning: This Drug May Kill You (2017)

    dokumentarni

    „Upozorenje: Ovaj lek može da vas ubije nudi nepokolebljiv osvrt na razarajuće posledice zavisnosti od opioida u SAD, izdvajajući četiri porodice čije živote je upropastila zavisnost, koja je počela...
  • No Way to Live

    No Way to Live (2016)

    drama, kriminalistički, triler

    An interracial teenage couple in the 1950's American South, rob and steal to escape their oppressive town, but when violence erupts they are forced to confront their own dark secrets.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}