Film

komedija, ljubavni, fantazija (2023)

Perdida

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,1
Perdida

Naslov:

IZGUBLJENA

Godina:

2023

Žanr:

komedija, ljubavni, fantazija

Trajanje:

115 min

Režija:

Luiza Shelling Tubaldini
, Dean W. Law
, Katherine Chediak Putnam

Scenario:

Luiza Shelling Tubaldini
, Rod Azevedo
, Dean W. Law
, Katherine Chediak Putnam
, Karol Bueno
, Carina Rissi


Glavne uloge:


Hélio de la Peña
  >  Dr. Almeida
Thiago Justino
  >  Sr. Albuquerque
Lucinha Lins
  >  Sra. Albuquerque
Magali Assenço
  >  Mulher 3
Emira Sophia
  >  Valentina Albuquerque
Amanda Mendes
  >  Anelise
Sergio Malheiros
  >  Lucas Almeida
Luciana Paes
  >  Abigail
Bia Arantes
  >  Teodora
Giovanna Grigio
  >  Sofia
André Locatelli
  >  Segurança
Diego Montez
  >  Santiago
Clarice Alves
  >  Bailarina 'Cinderela'
Nathália Falcão
  >  Elisa
Bruno Montaleone
  >  Ian Clarke
Giselle Prattes
  >  Josephine Bordeaux

Opis:


Sofija (Đovana Griđo) je moderna i nezavisna devojka, kojoj su kada je ljubav u pitanju, jedine romanse u njenom životu one iz književnog univerzuma Džejn Ostin. Voli tehnologiju i plaši se samog pominjanja reči brak i obaveze. Nakon što je pozajmila mobilni telefon, dešava se nešto misteriozno i ona biva preneta u drugačiji svet. U očaravajućem svetu 19. veka, Sofija, modernog duha, kreće na nepredviđeno putovanje, rastrgana između svoje čežnje za poznatim udobnostima svog nekadašnjeg života i magnetske privlačnosti vanvremenske epohe. Sofiju prihvata porodica šarmantnog, mladog, zgodnog i uglednog gospodina, Ijana Klarka (Bruno Montaleone), dok ona očajnički pokušava da pronađe način kako da se vrati svom životu. Usred šarma ove zadivljujuće epohe, ona se bori sa dualnošću svog postojanja, kujući sudbinu u kojoj se snovi besprekorno prepliću sa stvarnošću, testirajući njenu odlučnost kao nikada ranije. Ono što nije znala je da njeno srce ima druge planove. Kako dani prolaze, Sofija i Ijan se ludo zaljubljuju jedno u drugo, dokazujući da ljubav može da prevaziđe čak i vremenske barijere.

Brazilski romantični film inspirisan svetom Džejn Ostin, zasnovan na bestseler seriji knjiga "Izgubljena" brazilske književnice Karine Risi, savršen je spoj "ponosa i predrasuda" i bajkovite romanse.

U eri aplikacija za sastanke/veze i romansi koje se raspadaju, san je ostao stvaran samo u knjigama. Bar tako izgleda dok se ne napravi spoj sa 19. vekom, na mestu koje predstavlja mešavinu kolonijalnog Brazila i Engleske, ali u kome je rasna raznolikost u potpunosti prihvaćena. Film pravi zanimljivo poređenje perioda, romanse iz klasičnih romana u kontrastu sa modernim vremenima. Produkcija je neverovatna, od kostima i umetničke režije do lokacije. Da li različite epohe, različito ponašanje i društveni običaji mogu da izrode ljubav.

Obradio/la:

barra64
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Perdida

    Perdida (2018)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    Film govori o učiteljici sa prestižne engleske škole u Buenos Airesu, koja putuje sa svojih pet učenika od kojih se kući vrati samo četvero. Cornelia, kćerka renomiranog doktora je nestala...
  • Meu cunhado é um vampiro

    Meu cunhado é um vampiro (2023)

    komedija

    Fernandinho is a family man, former football player and a current podcast commentator that is surprised by the visit of his inconvenient brother-in-law, Gregorio, who discovers to be lazy and...
  • De Volta aos 15

    De Volta aos 15 (2022)

    drama, komedija

    Nezadovoljna svojim životom, 30-godišnja Anita slučajno otkrije da može otputovati u vrijeme kad je imala 15 godina. Može li iznova ispisati vlastitu povijest?

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    01.03.2024. 20:24
    Prevod je uradio barra64 ⚡

{{message}}

{{item.title}}