Old DogsPogledaj trailer!

Film

porodični, komedija (2009)

Old Dogs

Ocena korisnika
-
5,45%
Old Dogs

Naslov:

Matore džukele

Godina:

2009

Žanr:

porodični, komedija

Trajanje:

88 min

Režija:

Walt Becker

Scenario:

David Diamond
, David Weissman


Glavne uloge:


John Travolta
  >  Charlie
Robin Williams
  >  Dan
Ann-Margret
  >  Martha
Matt Dillon
  >  Barry
Kelly Preston
  >  Vicki
Seth Green
  >  Craig
Rita Wilson
  >  Jenna
Bernie Mac
  >  Jimmy Lunchbox
Lori Loughlin
  >  Amanda
Amy Sedaris
  >  Condo Woman
Sab Shimono
  >  Yoshiro Nishamura
Ella Bleu Travolta
  >  Emily
Kevin Yamada
  >  Riku
Conner Rayburn
  >  Zach
Residente
  >  Tattoo Artist

Opis:


Čarli i Den (Džon Travolta i Robin Vilijams) su najbolji prijatelji i poslovni partneri već trideset godina; njihova agencija za odnose sa javnošću na Menhetnu je na pragu potpisivanja važnog i velikog poslovnog ugovora sa japanskom firmom. Dve nedelje pre potpisivanja ugovora, Den doživljava iznenađenje: žena kojom se pre gotovo devet godina oženio u nastupu pijanstva pojavljuje se i govori mu da je otac njenih sedmogodišnjih blizanaca i da ona mora u zatvor na 14 dana zbog učešća na političkom protestu. Den se nudi da pričuva vragolane iako je napet i neupućen u tajne čuvanja dece. Postoji li ikakva šansa da uz Čarlijevu pomoć njih dvojica budu pravi otac i stric, zadovolje dečja očekivanja i sklope važan ugovor?
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • RV

    RV (2006)

    porodični, komedija, avantura

    Bob Manro ubeđuje svoju disfunkcionalnu porodicu da krenu na dugo željeni odmor na Havaje u potpuno opremljenom kamperu. Usput shvataju koje je pravo značenje porodične bliskosti. Bob Manro (Robin...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    01.04.2010. 03:50
    Veoma slab film, par smesnih scena, plus starci se glupiraju kao deca, jbg ili previse ocekujemo kad vidimo poznatih glumaca, pa nam nije uopste zanimljivo, sta znam, nekako bezveze film.  Robin Vilijams itekako ide mu gluma u komediji ali John jadan nikako ga ne bih stavio u komediju, postao je neubedljiv, nezanimljiv kakvu god mu ulogu dali(Pelham, Paris with LoveConfused). Jedva sam izdrzao do kraja... 2/10 icemaher2010-04-01 03:51:22
  • luka0037
    The Legend Of
    18.11.2009. 04:37



    Žanr

    Komedija, Obiteljski
    Godina
    2009
    Redatelj
    Walt Becker
    Glavne uloge

    John Travolta, Robin Williams, Justin Long


    U novoj Disneyjevoj komediji dvojici najboljih prijatelja – netom razvedeni nesretno zaljubljeni Robin Williams i zabavni neženja John Travolta – životi se potpuno preokrenu kad se odjednom moraju brinuti za šestogodišnje blizance i to baš u trenutku njihovog najvećeg životnog poslovnog dogovora.

    Redatelj Walt Becker (Divljaci na kotačima) i scenaristi David Diamond i David Weissman udružuju se s glumačkim superzvijezdama Johnom Travoltom, Robinom Williamsom i Kelly Preston i donose nam novu urnebesnu komediju za sve uzraste.

{{message}}

{{item.title}}