Mega Time SquadPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,7
Mega Time Squad

Naslov:

Mega Time Squad

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

86 min

Režija:

Tim van Dammen

Scenario:

Tim van Dammen


Glavne uloge:


Anton Tennet
  >  John
Milo Cawthorne
  >  Damage
Jonny Brugh
  >  Shelton
Josh McKenzie
  >  Trashinator
Hetty Gaskell-Hahn
  >  Kelly
Ashley Jones
  >  Taotie & Tour Guide
Lewis Roscoe
  >  Worker On The Toilet
Morgan Albrecht
  >  Shayna
Axl Scott
  >  Gibbo
Yoson An
  >  Wen
Arlo Gibson
  >  Gaz
Jaya Beach-Robertson
  >  Hootch
Mohi Critchley
  >  Sammy
Tian Tan
  >  Wah Leee

Opis:


A small-town crim finds an ancient Chinese time-travel device that can help him pull off a heist and start a new life-but he may not survive the consequences of tampering with time. The Castle meets Looper, Mega Time Squad is a study in high-meets-low, combining elements of the sci-fi, the crime thriller and the comedy to make a comedy heist film with a time-traveling twist.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • The Golem

    The Golem (2018)

    horor

    U ovoj zapanjujuće revidiranoj horor verziji o staroj mističnoj legendi, jevrejsku zajednicu iz istočne Evrope opsjeda smrtonosni uljez. Sa radnjom koja se odvija tokom 17. vijeka u Litvaniji, prati...
  • The Ranger

    The Ranger (2018)

    horor

    The Ranger donosi priču o teen punkerima koji u se bijegu pred policijom odluče sakriti u šumi. Ali tamo se pak suoče sa psihotičnim čuvarom parka koji uz sebe uvijek nosi sjekiru koju odluči...
  • Ravers

    Ravers (2018)

    komedija, horor

    When a contaminated energy drink turns an illegal rave into a nightmare, a germaphobic journalist has to overcome her deepest fears to get her friends out alive.
  • The Cleaning Lady

    The Cleaning Lady (2018)

    triler, horor

    U nameri da skrene sebi misli sa afere, ljubavnica reši da se sprijatelji sa čistačicom čije je lice prekriveno ožiljcima. Uskoro otkriva da su ti ožiljci mnogo dublji nego što izgleda.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    09.09.2020. 23:15
    Opis kopiran s imdb je debilan.

    Glupavi seoski probisvijet skupa sa još glupljim prijateljem mazne pare kineske trijade i usput ukrade nekakvu narukvicu. Koja ima moć da ga vrati na isto mjesto nekoliko minuta ili nekoliko sati prije, uvijek random. Pa će, kako je to u nekim time travelima red i način, a ovdje ćemo dodatno vidjeti i timeloop nekoliko puta, lik će sresti samoga sebe. I ne jednom. Te oformiti "bandu" zvanu kao naslov filma - Mega Time Squad koja se sastoji od njega, njega, njega i opet njega.

    Kad se dade pametna igračka u ruke nekome ko je glup, tup i neupotrebljiv, onda se dogode fejsbuk manija, pokemon go manija, lootbox kockanje, bitkoin prevare itd. Ovdje na žalost ili na sreću, moćna će narukvica utjecati samo na živote jednog mjesta u Novom Zelandu, ne i dalje od toga. A moglo se to proširiti.

    Film nije dosadan zahvaljujući humoru i živopisnim likovima. Timeloop scene su izvedene jako dobro.

    Ali.
    Film je trebao, ali se nije usudio, otići u totalne trash/grindhouse vode. Bio bi puno šarmantniji. Prava šteta, jer ama baš sve sugerira da je trebao uzeti baš taj stil, evo primjer:


    Ovako samo dobili prvi novozelandski pokušaj timeloop filma koji je dobar i zabavan dok se gleda, ali nakon toga će se brzo zaboraviti.
    Drugim riječima neće vam biti žao ako ga pogledate, ali ni ako ga propustite.

{{message}}

{{item.title}}