Martanské lodePogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (2021)

Martanské lode

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,4
Martanské lode

Naslov:

Dva broda

Godina:

2021

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

76 min

Režija:

Jan Foukal

Scenario:

Martin Kysperský
, Zdenek Jecelin


Glavne uloge:


Eliska Krenková
  >  Eliska
Martin Kysperský
  >  Martin

Opis:


Martin i Eliška prvi se put susreću na rođendanskoj zabavi u Brnu. Mlada psihologinja poziva glazbenika na svoje predavanje. Martin je impresioniran i leti u Norvešku da je vidi. Po povratku, otkriju da ne mogu živjeti jedno bez drugog.

Martin (Martin Kyšperský) i Eliška (Eliška Křenková), glavni protagonisti „Dva broda“, prvi put se susreću na rođendanskoj zabavi u napuštenom dijelu željezničkog kolodvora u Brnu. Mlada psihologinja poziva glazbenika na svoje predavanje. Martin je impresioniran. On kruži oko nje, ona ga lovi. Martin leti u Norvešku da je vidi. Kad se vrate kući, otkriju da ne mogu živjeti jedno bez drugog. To je poput holivudske romanse, osim u Brnu.

Obradio/la:

bojan969
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Cobb

    Cobb (1994)

    biografski, drama, sportski

    Sportski novinar Al Stamp dobio je neočekivan poziv: legendarni igrač bejzbola Tju Kob (T. Lee Jones) ponudio mu je da napiše njegovu biografiju. Iako je u to doba bio najbolje plaćeni sportski...
  • Devotion

    Devotion (2009)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    A young woman's kidnapping is accidentally recorded on a pirated DVD bought in Chinatown. The team discovers that it is connected to an ancient Chinese ritual that could result in the victim's death.
  • Love Is Love Is Love

    Love Is Love Is Love (2020)

    drama, komedija, ljubavni

    Od režiserke Elenor Kopole stižu tri priče koje istražuju ljubav, posvećenost i odanost među parovima i prijateljima. U filmu glume Rita Vilson, Sibil Šeperd, Rozana Arket, Džoen Voli, Kris Mesina...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}