Film

akcija, naučna fantastika (2017)

Marauder

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
 
Marauder

Godina:

2017

Žanr:

akcija, naučna fantastika

Režija:

Soi Cheang

Opis:


Jedne noći, mali meteor pada s neba u planinsko područje, ali obližnji seljani jedva da se obaziru na to. Sledećeg jutra, pastir otkriva da mu je celo stado ubijeno. Svi leševi su oderani, a neki čak nemaju ni zube ni očne jabučice. Kako bi smirio seljane, seoski poglavica šalje svoja tri sina lovca u potragu za zveri. Međutim, stvorenje koje upada u njihovu zamku nije životinja, već "vanzemaljac". Da bi pobegao iz zamke, vanzemaljac ubija jednog od lovaca. Njegova preživela braća zaklinju se na osvetu.

“Vanzemaljac” je iz drugog solarnog sistema udaljenog 40 svetlosnih godina. Njegov brod je slučajno sleteo na Zemlju nakon kvara navigacijskog sistema. Ne razume ljudsku kulturu, verujući da se Zemljini resursi mogu bezuslovno deliti. Nesposobno da komunicira, stvorenje postaje meta lova. Dok beži, traži gorivo koje će vratiti svemirski brod u svemir: zlato. Da bi pobegao sa Zemlje, stvorenje odlučuje da se bori protiv čoveka, što predstavlja sigurnu propast našoj planeti.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Gau ngao gau

    Gau ngao gau (2006)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    A Cambodian assassin finds himself on the run from Hong Kong police after completing his assignment.
  • Ai Zuo zhan

    Ai Zuo zhan (2004)

    akcija, ljubavni

    Yui and Ching are heading for holiday. But on the day they depart, Yui's car is stolen, sparking off a quarrel between the two which results in separation. Yui is left alone to travel to the airport...
  • Yi ngoi

    Yi ngoi (2009)

    misterija, triler

    A troubled assassin, who works by orchestrating "accidents", suspects that an accident that happens to his team is not an accident at all.
  • Ming'an

    Ming'an (2023)

    misterija, triler

    Kada majstor proricanja sudbine predvidi da je psihopata predodređen da počini ubistvo, on koristi moći feng šuija i metafizike da promeni tok događaja. To je samo uvod u ludu i unapred teško...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}