Kung Fu ZohraPogledaj trailer!

Film

drama, akcija (2022)

Kung Fu Zohra

Ocena korisnika
-
5,2
Kung Fu Zohra

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

100 min

Režija:

Mabrouk El Mechri

Scenario:

Mabrouk El Mechri


Glavne uloge:


Ramzy Bedia
  >  Omar Hamidi
Karim Belkhadra
  >  L'employé de la mairie
Mabrouk El Mechri
  >  Le manager
Ali El Mechri Efira
  >  Zina Hamidi
Dayen Benali
  >  Le pote d'Omar
Sabrina Ouazani
  >  Zohra Hamidi
Olivia Côte
  >  La mère de Marion
Eye Haidara
  >  Binta
Tien Shue
  >  Chang Sue
Matthieu Burnel
  >  Le vigile hypermarché
Nang Cao Deo
  >  Madame Xiao
Saïd Benchnafa
  >  Le gendarme arrestation
Marine Dusehu
  >  La maman débordée
Nabil Terbeche
  >  Le contremaître
Franck Ropers
  >  Jean-Yves Sylvain

Opis:


Zohra je u početku zadovoljna svojim brakom s Omarom, ali njegova ljubomorna strana sve više izlazi na vidjelo. Kada je udari i odmah se krene ispričavati, Zohra mu želi oprostiti, kao što to čine mnoge žrtve obiteljskog nasilja. Tek kad on stvarno ode predaleko, Zohra shvaća da se mora od njega maknuti zauvijek. Međutim, odluka nije laka: imaju zajedničku kćer, koja voli svog oca.

Zohra je oduvijek voljela kung fu filmove te počinje učiti azijsku borilačku vještinu. Pomaže joj tajanstveni zaštitar u teretani u kojoj radi. Korak po korak, Zohra radi na svom oslobođenju.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (6)
 • Vanishing

  Vanishing (2021)

  drama, kriminalistički, misterija

  Alis Luni, forenzičarka iz Francuske, progonjena je duhovima prošlosti, dolazi u Seul kako bi predstavila svoj rad. Upoznaje Jin-Hoa, detektiva koji joj traži pomoć u rešavanju ubistva. Uvučena u...
 • Les nôtres

  Les nôtres (2020)

  drama

  OUR OWN is a social suspense about Magalie, a teenager who will have no choice but to take back the reins of her own life. Against all odds.
 • La brigade

  La brigade (2022)

  komedija

  Nakon finansijskih poteškoća, a u želji da otvori svoj restoran, Kati prihvata posao šefa kuhinje u prihvatilištu za migrante. U početku prezire svoj posao, ali tokom vremena njena strast za kuvanjem...
 • Petite nature

  Petite nature (2021)

  drama

  Follows ten year-old Johnny who stands out in different aspects way beyond his age. Things change when his new teacher sees his potential, believes in him and wants to open a new world to him.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  07.11.2022. 01:21
  Pa nisam išta lošO rekao za film, to glede povremenog dosađivanja, prosto ima meni ponavljajućih scena, ne drže mi sve isti stepen pažnje LOL dok generalno rekoh da je interesantan.
 • JoxerTM
  eXtreme member
  07.11.2022. 00:23
  Ma šta.
  Da si se dosađivao onda bi rekao da si ga "pokušao bukvalno pet puta i svaki put spavanac". Tongue

  Al' nek ti bude, spasila te zadnja rečenica. Embarrassed
 • puppet_master
  eXtreme member
  06.11.2022. 23:28
  Iako sam se povremeno dosađivao, ovo je zapravo interesantan film, ozbiljne teme porodičnog nasilja, zamki koje mogu vrebati u paklenom braku iz koga se ne vidi izlaz. Mahom mu se i prišlo ozbiljno, iako je finalni obračun muža i žene nekim delom čak i zabavan, u kung fu (mislim da je ovo tai chi) maniru, podsetio me je, manjim delom, čak i na Đuru i Trivalićku u "ko ti dirka gaćice" tučnjavi filma "Kako je propao rokenrol", dok je tema ovde svakako daleko ozbiljnija. Ovdašnji mentor je mogao dobiti i malo više prostora, falilo mi je više scena sa njim, no ovo, rekoh, nije stvarno borilački film već interesantan pristup porodičnoj drami. Nisam načisto sa sobom, da li šalje pravu poruku ili je možda čak i opasan, neko bi mogao da strada vodeći se bajkama o kung fu-u, no ne bih ipak mudrovao o tome, na samom forumu sam ranije viđao daleko imbecilnije poruke o relativno sličnim temama, dok film, ovo što on jeste, mi je svakako bio interesantan. Btw, preslatka mi je Sabrina Ouazani, njene oči govore sve same, interesantna glumica.