Kun bang shang tian tang

Film

drama (2024)

Kun bang shang tian tang

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,3
Kun bang shang tian tang

Godina:

2024

Žanr:

drama

Trajanje:

109 min

Režija:

Xin Huo

Scenario:

Yu Pan

Opis:


Iscrpljena žena (Ni Ni) je osvojila muškarca (Zhou You) čije je srce bilo poput kamena. Zaljubili su se jedno u drugo i započeli putovanje izgnanstva u kojem su duh i telo, život i smrt bili čvrsto povezani. Na tri mesta su se zakotrljali, izgoreli i zajedno ušli u pakao. Prođu četiri godišnja doba, ljubav je srećna, a onda put u raj.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Quand vient l'automne

    Quand vient l'automne (2024)

    drama

    Michelle, penzionerka u Burgundiji, očekuje svog unuka Lucasa, ali greška joj uništava planove. Sin njene prijateljice Marie-Claude pušten je iz zatvora, oiskušavajući Mišeline namere.
  • On Falling

    On Falling (2024)

    drama

    Priča se fokusira na Auroru, portugalsku radnicu u škotskom skladištu, koja se kreće kroz usamljenost i otuđenost u nestranoj sredini dok traži smisao i vezu usred samoće i ograničenja radnog mesta.
  • El llanto

    El llanto (2024)

    horor

    Nešto vreba Andreu, ali niko, čak ni ona sama, to zapravo ne može da vidi. Pre dvadeset godina, 10.000 kilometara dalje, ista prisutnost je terorizirala Marie. Camila je bila jedina osoba koja je...
  • All We Imagine as Light

    All We Imagine as Light (2024)

    drama

    U Mumbaiju, rutina medicinske sestre Prabhe jenarušena kada primi neočekivani poklon od svog otuđenog muža. Njena mlađa cimerka, Anu, uzalud pokušava da pronađe mesto u gradu da bude intimna sa...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}