Hra

Film

drama, komedija, ljubavni (2019)

Hra

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,0
Hra

Naslov:

Predstava

Godina:

2019

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

93 min

Režija:

Alejandro Fernández Almendras

Scenario:

Alejandro Fernández Almendras


Glavne uloge:


Jirí Mádl
  >  Petr
Marika Soposká
  >  Katerina
Elizaveta Maximová
  >  Karolina
Adam Vacula
  >  Ivan
Darina Nicová
  >  Herecka

Opis:


Petr (Jirži Madl), mladi pozorišni reditelj u malom češkom gradu, ima ambiciju da adaptira Euripidovu “Fedru”. Međutim, zbog afere sa glavnom glumicom, Karolinom, njegov brak je na klimavim nogama, a predstava se pretvara u debakl.
Život mladog pozorišnog reditelja Petra u malom češkom gradu počne da se raspada nakon što odluči da ostvari svoj san i adaptira preambiciozni komad zasnovan na Euripidovom klasiku “Fedra”. Tokom pozorišnih proba, on izgubi dvoje glavnih glumaca, a gradska vlada počne da ga pritiska da promeni komad zbog nezgodnog političkog sadržaja. Opterećen problemima na poslu i sve hladnijim odnosom sa suprugom Katerinom kod kuće, Petr dodatno pogorša situaciju zaljubljujući se u Karolinu, novu talentovanu glumicu koja će igrati glavnu ulogu. Kako se premijera približava, život oponaša umetnost i, neizbežno poput oblaka koji se nadvijaju nad postavkom grčke tragedije koju adaptira, Petrova snaga je na iskušenju.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Héraðið

    Héraðið (2019)

    drama, komedija

    Smešten u maloj islandskoj poljoprivrednoj zajednici, film Okrug govori o Ingi, sredovečnoj mlekarki koja se suprotstavlja svemoćnoj lokalnoj zadruzi. Inga pokušava da natera ostale farmere da joj se...
  • Matar a un hombre

    Matar a un hombre (2014)

    drama, kriminalistički, triler

    Jorge is a tranquil, middle-class family man whose neighborhood has become overrun by a fringe class of street thugs. His comparatively fortunate existence makes him the target of their intimidation...
  • El Príncipe

    El Príncipe (2020)

    drama

    A '70s-set homoerotic prison drama based on a low-circulated pulp novel, tracking the sexual, often-violent and eventually murderous experiences of 20-something narcissist Jaime.
  • Klondike Fever

    Klondike Fever (1980)

    avantura

    This movie chronicled Jack London's epic journey from San Francisco to the Klondike gold fields in 1898.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}