Pogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2018)

Ghost Fleet

Ocena korisnika
-
8,1
Ghost Fleet

Godina:

2018

Žanr:

dokumentarni

Režija:

Jeffrey Waldron
, Shannon Service

Opis:


Grupa aktivista rizikuje sopstvene živote na udaljenom indonežanskom ostrvu, da bi izborili pravdu i slobodu za uhapšenog lokalnog ribara. Predvodi ih Patima Tungpuchayakul, iz Bangkoka, koja je posvetila svoj život pomažući "izgubljenim dušama" da pronađu svoj put. Suočavajući se s bolestima, pretnjama smrću, korupcijom i nabusitosću, ona je odlučna da pronađu pravdu, ujedno inspirišući i ostale da joj se priduže.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Museo

    Museo (2018)

    drama, kriminalistički

    Godine 1985, grupa kriminalaca upala je u Nacionalni antropološki muzej u Meksiko Sitiju, da bi izvršila pljačku vrednih relikvija iz pre-hispanskih vremena.
  • Cities of Last Things

    Cities of Last Things (2018)

    drama, kriminalistički, naučna fantastika

    This is a story about a common man who has extraordinary events in his mundane life. The film depicts the protagonist's turns of events in three eras, three seasons, three nights, in the same city...
  • Les tombeaux sans noms

    Les tombeaux sans noms (2018)

    dokumentarni

    Istraga genocida u Kambodži, čije se posledice još uvek osećaju. 13-godišnji dečak, koji je uzgubio većinu članova porodice, kreće u potragu za istinom.
  • The Biggest Little Farm

    The Biggest Little Farm (2018)

    dokumentarni

    Pratimo dvoje sanjara i psa, na putovanju koje treba da im donese mir i spokoj. John i Molly Chester odluče da napuste svoj stan u Los Angelesu i zapute se u prirodu, želeći da oforme vlastitu farmu...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}