Drag Me to HellPogledaj trailer!

Film

komedija, triler, horor (2009)

Drag Me to Hell

Ocena korisnika
-
6,692%
Drag Me to Hell

Naslov:

Odvuci me u pakao

Godina:

2009

Žanr:

komedija, triler, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Sam Raimi

Scenario:

Sam Raimi
, Ivan Raimi


Glavne uloge:


David Paymer
  >  Mr. Jacks
Alexis Cruz
  >  Farm Worker
Adriana Barraza
  >  Shaun San Dena
Molly Cheek
  >  Trudy Dalton
Reggie Lee
  >  Stu Rubin
Ruth Livier
  >  Farm Worker's Wife
Alison Lohman
  >  Christine Brown
Justin Long
  >  Clay Dalton
Bojana Novakovic
  >  Ilenka Ganush
Lorna Raver
  >  Mrs. Ganush
Chelcie Ross
  >  Leonard Dalton
Kevin Foster
  >  Milos
Flor de Maria Chahua
  >  Young Shaun San Dena
Dileep Rao
  >  Rham Jas
Shiloh Selassie
  >  Farm Worker's Son

Opis:


2009. godine Sam Raimi vraća se hororu filmom Odvuci me u pakao, originalnoj priči o Christine Brown (ALISON LOHMAN, Things We Lost in the Fire, Matchstick Men), ambicioznoj bankovnoj službenici iz L.A. sa šarmantnim dečkom, profesorom Clayom Daltonom (JUSTIN LONG, Live Free or Die Hard, He s Just Not That Into You). Život se odvija uobičajenim tijekom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganush (LORNA RAVER, Freeway, Walkout), moleći za produženje bankovnog kredita.

Treba li Christine slijediti vlastiti instinkt i učiniti starici uslugu? Ili joj odbiti produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Jacksa (DAVID PAYMER, In Good Company, Alex & Emma) i približiti se stepenicu više promaknuću? Christine odabere drugo, ostavljajući gđu. Ganush bez doma. Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Christine, pretvarajući njezin život u živuću noćnu moru. Progonjena zlim duhom Cristine ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rhama Jasa (DILEEP RAO, Avatar) kako bi svoju dušu spasila od vječnog prokletstva.

Da bi spasio rastrojenu Christine, vidovnjak ju upućuje na divlji -tretman- kako bi poništio kletvu te ju dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći; vidovnjakinji Shaun San Deni ( ADRIANA BARRAZA, Babel, Amores Perros). Kako se sile zla obrušavaju na nju, Christine se mora suočiti s nezamislivim: Kako daleko je spremna ići da bi se riješila kletve?
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (1)
 • The Mist

  The Mist (2007)

  naučna fantastika, horor

  Nakon što maleni gradić pohara oluja, Dejv i njegov sin Bili, zajedno s ostalim lokalnim stanovništvom, zapute se u obližnji supermarket kako bi se na vreme obezbedili s potrebnim namirnicama...
 • Jeepers Creepers

  Jeepers Creepers (2001)

  misterija, horor

  Mladi rodaci Trish (G. Philips) i Darry Jenner (J. Long) bezbrilno se vracaju s fakulteta kuci na praznike. Cesta kojom se voze u starom automobilu uglavnom je pusta. Iznenada, iza njih se pojavi...
 • 1408

  1408 (2007)

  fantazija, horor

  Poznati pisac horor romana, Majk Enslin, veruje samo u ono što može vidi svojim očima. Ali, nakon niza romana, koji su postigli fanstastična uspeh, a u kojima se bavio raskrinkavanjem paranormalnih...
 • It Follows

  It Follows (2014)

  misterija, horor

  Jesen bi za devetnaestogodišnju Jay trebala predstavljati školu, dečke i izlaske na jezero vikendom. Ali nakon naizgled nevinog seksualnog odnosa, Jay su obuzele čudne vizije i osjećaj kojem ne može...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • luka0037
  The Legend Of
  18.11.2009. 03:42
  Režija: Sam Raimi

  Uloge: Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao, David Paymer, Adriana Barraza

  2009. godine Sem Rejmi vraća se hororu filmom "Odvuci me u pakao" (Drag me to Hell), originalnoj priči o Kristin Braun (Alison Loman iz filmova “Things We Lost in the Fire” i “Matchstick Men”), ambicioznoj bankarskoj službenici iz Los Anđelesa sa šarmantnim dečkom, profesorom Klejom Daltonom (Džastin Long iz filmova “Live Free or Die Hard” i “He s Just Not That Into You”). Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš (Lorna Rejver iz filmova “Freeway” i “Walkout”), moleći za produženje bankovnog kredita.

  Treba li Kristin da sledi vlastiti instinkt i učini starici uslugu? Ili treba da joj odbije produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Džeksa (Dejvid Pejmer iz filmova “In Good Company” i “Alex & Emma”) i tako se približiti stepenicu više unapređenju? Kristin odabere drugo, ostavljajući gospođu Ganuš bez doma.

  Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Kristin, pretvarajući njen život u živu noćnu moru. Progonjena zlim duhom Kristin ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rama Jasa (Dilip Rao iz filma “Avatar”) kako bi svoju dušu spasila od večnog prokletstva.

  Da bi spasio rastrojenu Kristin, vidovnjak ju upućuje na divlji tretman kako bi poništio kletvu te je dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći - vidovnjakinji Šaun San Deni (Adrijana Baraca iz filmova “Babel” i “Amores Perros”).

  Kako se sile zla obrušavaju na nju, Kristin se mora suočiti sa nezamislivim: Koliko daleko je spremna otići da bi se rešila kletve?

{{message}}

{{item.title}}