Déflagrations

Film

triler (2021)

Déflagrations

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,3
Déflagrations

Naslov:

Eksplozije

Godina:

2021

Žanr:

triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Vanya Peirani-Vignes

Scenario:

Vanya Peirani-Vignes
, Pablo Barbetti


Glavne uloge:


Edouard Montoute
  >  François
Pierre Marello
  >  Igor
Pierre Kiwitt
  >  Fred
Nora Arnezeder
  >  Sonia
Sara Mortensen
  >  Camille
Olga Korotyayeva
  >  Nina
Anton Yakovlev
  >  Zarkov

Opis:


Na pariskom parkingu, Sonja, stručnjak za deaktiviranje bombi, zarobljena je sa svojim sinom i ćerkom svog dečka Freda u kolima povezanim sa protivtenkovskom minom. Mogu ih spasiti samo njena i stručnost njenih kolega.
Na pariskom parkingu, Sonja je zarobljena u kolima sa sinom i ćerkom svog dečka Freda, koji je ostao van auta, bespomoćan da se nosi sa situacijom: ispod kola je postavljena protivtenkovska mina. Sonja je stručnjak za deaktiviranje bombi. Ona radi za nevladinu organizaciju sa Fredom. Upravo se vratila sa zadatka iz Ukrajine i dok je ona navikla na suočavanje s opasnim situacijama, sad su ugroženi dečji životi i ulog nikad nije bio veći. Zajedno sa kolegama, Igorom i Kamilom koji dolaze da ih spasu, Sonja i Fred imaju pola sata da deaktiviraju bombu i smisle koji genije stoji iza svega. Da li će ostati ujedinjeni do kraja ili će porodica pući pod pritiskom?
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • In the Cloud

    In the Cloud (2018)

    triler

    The movie is about a tech company, which is developing software capable of uploading a person's consciousness and memories to a virtual space.
  • La croisière

    La croisière (2011)

    komedija

  • Fiston

    Fiston (2014)

    komedija

    Alex is in love with Sandra since childhood but has never dared approach her.He asks Antoine, a lonely writer to help him seduce her, because in his time he was the only one to conquer the heart of...
  • Angélique

    Angélique (2013)

    istorijski, ljubavni, avantura

    Ovaj film prekrasna je ekranizacija prvog u nizu romana Anne Golon u kojem upoznajemo glavnu protagonisticu, mladu djevojku Anđeliku koju protiv njezine volje otac, stric i rođak udaju za znatno...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}