Deadpool 2Pogledaj trailer!

Film

komedija, akcija, naučna fantastika, avantura (2018)

Deadpool 2

Ocena korisnika
Odlično!
 
Deadpool 2

Godina:

2018

Žanr:

komedija, akcija, naučna fantastika, avantura

Režija:

David Leitch

Scenario:

Rob Liefeld
, Rhett Reese
, Paul Wernick
, Fabian Nicieza


Glavne uloge:


Josh Brolin
  >  Cable
Josh Brolin
  >  Nathan Summers
Ryan Reynolds
  >  Deadpool
Ryan Reynolds
  >  Wade
Leslie Uggams
  >  Blind Al
Morena Baccarin
  >  Vanessa
Stefan Kapicic
  >  Colossus
T.J. Miller
  >  Weasel
Andréa Vawda
  >  News anchor
Karan Soni
  >  Dopinder
Zazie Beetz
  >  Domino
Hunter Dillon
  >  Branding Boy
Brianna Hildebrand
  >  Negasonic Teenage Warhead

Opis:


Nakon gotovo smrtonosnog napada, šef kafeterije (Wade Wilson) bori se da oživi svoj san o tome da postane najbolji barmen, mada je izgubio čulo ukusa. U toj nameri sukobljava se i sa ninjama, yakuzama, ali i seksualno napadnim predatorkama, sve dok putuje svetom otkrivajući značaj porodice i prijateljstva, ali i pronalazeći nov smisao za avanturu koja će mu doneti titulu "najvećeg svetskog ljubavnika".

Obradio/la:

IgaBiva
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (24)
 • Action Point

  Action Point (2018)

  komedija

  Vlasnik opasnog luna-parka pokušava opstati u svijetu u kojem nije dozvoljeno posjedovati pokvarene uređaje i opasne vrtuljke...
 • Believer

  Believer (2018)

  kriminalistički, akcija

  Borba protiv najjačeg narko-kartela u Aziji. Da bi se obračunali sa šefom te organizacije, pripadnici zakona moraju da sklope savez sa članom bande koji traži osvetu.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • adm1r
  Senior translator
  23.09.2018. 14:04
  IMHO, ovo je totalno njesra od filma. Uz Jurassic World: Fallen Kingdom, MENI LIČNO najgora dva filma godine. Ajde kad nemaš para pa snimiš neku glupost, ali toliki budžet kad imaš, a napraviš neki polu-proizvod, 'beš ga. Znam da su mišljenja podijeljena i ne može nam se svima ugoditi, ali ovaj film je usrana motka.
 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  23.09.2018. 12:45
  Prvi deo je bar imao neku priču, nit, redosled, hronologiju,... i kakav takav kraj.A drugi je jedna isforsirana, silovana, komercijalna, bespotrebna priča, totalni promašaj... I MekGruber je izgubio celu ekipu ali je bilo smehotresno gledati.I u pravu si, svi koji uporede ova dva dela biće iznenađeni ogromnom razlikom u kvalitetu.Naravno, biće i onih kojima se DP2 svideo. Možda i više nego prvi. Svako ima svoj lični stav. Respekt.     [učitaj ceo komentar]
 • bgvracar
  Translator
  23.09.2018. 09:38
  Vidim da se ovde provlači teorija kako je prvi deo bio odličan ali je eto, drugi pokvario utisak. A prava istina je da je ovo tipičan holivudski proizvod (i prvi i drugi deo) namenjen prosečnom (retardiranom) američkom konzumentu ovakvog treša.