ChugyeokjaPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, akcija, triler (2008)

Chugyeokja

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,883%
Chugyeokja

Naslov:

Tragač

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

125 min

Režija:

Na Hong-jin

Scenario:

Shinho Lee
, Na Hong-jin
, Won-Chan Hong


Glavne uloge:


Min Kyung-jin
  >  Team Chief
Yeon-ah Oh
  >  Sung Hee
Seo Yeong-hie
  >  Mi-jin Kim
In-gi Jeong
  >  Detective Lee
Hyo-ju Park
  >  Detective Oh
Ha Jung-woo
  >  Young-min Jee
Kim Yoon-seok
  >  Joong-ho Eom (as Yoon-suk Kim)
Kim Yoo-jung
  >  Eun-ji
Deok-jae Jo
  >  Detective Choi
Woo-Jeong Oh
  >  Sung-Hee
Jong-goo Lee
  >  Profiler
Bon-woong Ko
  >  Oh-jot
Seong-kwang Ha
  >  Detective Park
Moo-yeong Yeo
  >  Police commissioner
Yo-sep Song
  >  Detective Kang
Gi-sub Jung
  >  Prosecutor
Jung-woo Choi
  >  Chief of Police
Ji-Yeon Yoo
  >  Hee-jung
Jeong-Woon Lim
  >  Detective Kim
Sun-Young Kim
  >  Ji-young

Opis:


Jedne noći on dobija poziv od mušterije i šalje Mi-jin, jednu od preostalih devojaka, ignorišući njeno odbijanje zbog teške prehlade.
Ali kada Mi-jin ode na sastanak s mušterijom protiv svoje volje, Jung-ho shvata da je telefonski broj mušterije isti kao onaj s kojeg su poslednji put pozvane nestale devojke.
Pošto mu je to sumnjivo, polazi da je traži. Tokom potrage Jung-ho ulubi jedan auto u sporednoj uličici.
Na njegovo iznenađenje, vozač ne želi nikakvu nadoknadu. Kada Jung-ho primeti krv na vozačevoj košulji, on oseća da je taj čovek Jang-min - osumnjičeni.
Posle napete jurnjave, Jung-ho konačno uhvati Jang-mina. Ali zbog toga što se predstavljao kao policajac, obojicu odvode u policijsku stanicu.
U stanici, on otvoreno kaže policajcu da je ubio nestale devojke, i da je poslednja devojka, Mi-jin, možda još uvek živa.
Uprkos priznanju, nema dokaza da se on uhapsi, i dok je cela policija opsednuta potragom za leševima, Jung-ho je jedini koji veruje da je Mi-jin još živa.
Sa samo 12 sati tokom kojih se serijski ubica može zadržati u pritvoru bez naloga, Jung-ho započinje svoj lov, tragajući za Mi-jin, koja je zatočena na nepoznatom mestu.
Film Tragač (The Chaser, 2008) režirao je Hong-jin Na.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Gongdong gyeongbi guyeok JSA

    Gongdong gyeongbi guyeok JSA (2000)

    drama, akcija, triler, ratni

    Priča govori o incidentu na granici Severne i Južne Koreje, u kome su stradala dva severnokorejska vojnika, navodno od vojnika Južne Koreje. Da bi obe strane bile zadovoljne, pozvan je...
  • Beoning

    Beoning (2018)

    drama, misterija

    Film nastao po kratkoj priči koju je napisao Haruki Murakami! Jong-soo nema stalni posao. Prilikom jedne isporuke naleti na Hae-mi, koja živi u istom kraju. Ona ga zamoli da pričuva njenu mačku...
  • Oegye+in 1bu

    Oegye+in 1bu (2022)

    akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura

    Vrata vremena se otvaraju i obuhvataju mačevaoca koji želi da poseduje legendarni božanski mač na kraju dinastije Goryeo i one koji jure za vanzemaljskim zatvorenikom zatočenim u ljudskom telu 2022...
  • Dui bu qi, wo ai ni

    Dui bu qi, wo ai ni (2013)

    drama, akcija, ljubavni

    S metkom zabijenim u glavu koji nijedan doktor nije mogao da ukloni, Vokeru je ostalo samo šest meseci života - pa se spakuje i napušta Kanadu kako bi se vratio u Kinu i pronašao svoju biološku...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    17.05.2022. 14:22
    Pošto je praktično ista ekipa radila na filmu  Hwanghae (2010) koji mi se možda nije toliko svideo jer mi je ostao u senci datog, i još jednog iz tog perioda, mada ni Woo-ri-dong-ne (2007) ne zaostaje, pa ako ima za The Yellow Sea po koji komentar, evo ukratko i za dati.

    Opis mi je ok, ne vidim da treba nešto dodati.

     Delimično je baziran na stvarnim događajima i liku Yoo Young-chul, možda ste gledali The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (2021), bio je još jedan pre toga zaboravih kako se zove, a nije rimejk.

    Maltene sve mi je dobro, dakle svi kinematografski elementi. Zatim drama, akcija, i specifičan vid trilera, samo naivnosti u narativu ću pripisati kao osnovu za stvaranje  impresije i izazivanju emocija, kritike policije ( kako su godine prolazile više mi je onakvo ponašanje u policijskoj stanici i istrazi prevršilo svaku meru, u redu tada ali u nekim skorijim filmovima , kao i u komedijama, stavrno mi je previše, za gradonačelnika pa hajde da se onako provuče), `moralna tranzicija` antijunaka u ... pa devojčica i poziv na oprez... kao i inteziviranje prikaza phisopatologije koja polako dostiže vrhunac na kraju filma, samo ostaje pitanje what if? da se nije onako završio, kakve bi bile reakcije, ili da je bio neki narativni trik i obrt.

    Ima Blu-ray izdanje, sve u svemu preporuka ko nije pogledao do sada, .
    AlexDeLarge2022-05-17 14:54:31

{{message}}

{{item.title}}