Call Me Crazy: A Five FilmPogledaj trailer!

Film

drama (2013)

Call Me Crazy: A Five Film

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,0
Call Me Crazy: A Five Film

Naslov:

Živeti s ludilom: Pet priča

Godina:

2013

Žanr:

drama

Trajanje:

85 min

Režija:

Ashley Judd
, Laura Dern
, Bonnie Hunt
, Bryce Dallas Howard
, Sharon Maguire

Scenario:

Stephen Godchaux
, Howard J. Morris
, Jan Oxenberg
, Erin Cressida Wilson
, Deirdre O'Connor


Glavne uloge:


Melanie Griffith
  >  Kristin
Lea Thompson
  >  Julia
Ernie Hudson
  >  Percy
Jean Smart
  >  Claire
Sarah Hyland
  >  Grace
Melissa Leo
  >  Robin
Jason Ritter
  >  Bruce
Mitch Rouse
  >  Eddie
Brittany Snow
  >  Lucy
Octavia Spencer
  >  Dr. Nance
Sofia Vassilieva
  >  Allison
Chelsea Handler
  >  Alex
Ken Baumann
  >  Luke
Jennifer Hudson
  >  Maggie
Melissa Farman
  >  Izzy

Opis:


Kroz pet kratkih priča nazvanih po likovima koji se u njima pojavljuju - Lusi, Edi, Alison, Grejs i Megi - prikazani su snažni odnosi, izgrađeni na nadi i pobedi, koji nam pružaju novi vid razumevanja onoga što se dešava kad se naši voljeni bore s mentalnim oboljenjem.
„Lusi prati studentkinju prava po kojoj se film i zove, koja se nalazi usred užasa šizofrenije, i koju zadržavaju u zdravstvenoj instituciji gde kroz podršku novog prijatelja, lekove i psihoterapeuta, kreće na put ka izlečenju i obećavajućoj budućnosti.
„Grejs istražuje bipolarni poremećaj kroz iskustvo tinejdžerke čija se majka bori s tim oboljenjem. „Alison je protkan elementima komedije i porodične drame u priči o izlečenju kad se najstarija kćerka Lusi vraća kući s bolničkog lečenja i time zasenjuje vest sestre Alison, koja je upravo saopštila roditeljima da ima novog dečka.
„Edi istražuje svet depresije viđen očima komičareve žene koja se bori sa saznanjem da je njen muž Edi, koji je toliko voljen, postao tako povučen i ophrvan tugom.
„Megi opisuje ženu vojnika koja se vraća iz rata svome sinu i ocu, ali njen život potresa posttraumatski stresni poremećaj, i njena advokatica Lusi joj pomaže da ga prevaziđe.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Finding Amanda

    Finding Amanda (2008)

    drama, komedija

    Tejlor Mendon je televizijski scenarista i producent koji radi na slabocenjenim i slabopoštovanim polučasovnim komedijama situacije. Tejlor je verovatno bio predodređen za veće i bolje stvari, ali...
  • On the Doll

    On the Doll (2007)

    drama, kriminalistički, triler

    Jeziv, tamni pogled na živote seksualnih radnica, koje su kao deca seksualno zlostavljane i sa tim traumama se moraju nositi ceo život...
  • Dial a Prayer

    Dial a Prayer (2015)

    drama, komedija

    Kora, razočarana i problematična mlada žena, nerado se javlja na telefonske pozive u kol-centru za molitve pod budnim okom verskog vođe Bila. Kad njene molitve počinju da deluju, pojavljuje se žena...
  • Nick Cannon: Mr. Show Biz

    Nick Cannon: Mr. Show Biz (2011)

    komedija, dokumentarni

    In his first-ever comedy special, the popular comic actor and musician reveals surprisingly edgy, hysterically honest tales of his failed attempts at being a gangster, his humble roots, marriage...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Vvesko
    eXtreme member
    11.08.2016. 13:48

    Call Me Crazy: A Five Film (2013)
    Živeti s Ludilom: Pet Priča (2013)




    Režija: Laura Dern, Bryce Dallas Howard, Bonnie Hunt, Ashley Judd, Sharon Maguire
    Scenarij: Deirdre O'Connor, Jan Oxenberg, Howard J. Morris, Stephen Godchaux, Erin Cressida Wilson
    Žanr: Drama
    Jezik: Engleski
    Država: SAD
    Trajanje: 85 minuta

    Uloge:
    Jennifer Hudson, Sarah Hyland, Melissa Leo, Brittany Snow, Sofia Vassilieva, Melanie Griffith... 

    Kroz pet kratkih filmova nazvanih po glavnim likovima – Lucy, Grace, Allison, Eddie i Maggie – snažni odnosi izgrađeni na nadi i pobedi daju nov uvid u borbu voljene osobe s mentalnom bolešću. „Lucy“ prati naslovni lik, studentkinju prava koja oboli od strašne bolesti šizofrenije i završi u instituciji gdje uz podršku novoga prijatelja te uz lekove i psihoterapeuta započne put ne samo prema ozdravljenju nego i obećavajućoj budućnosti. „Grace“ istražuje bipolarni poremećaj kroz iskustva tinejdžerke čija je majka bipolarna. „Allison“ isprepleće komediju i porodičnu dramu u priči o ozdravljenju kad se najstarija kći Lucy vrati kući s lečenja i pokvari Allisonino predstavljanje novoga momka njihovim roditeljima. „Eddie“ zadire u svet depresije kroz oči žene jednoga komičara koja pokušava shvatiti kako njen popularni muž Eddie može biti tako povučen u sebe i shrvan tugom. U filmu „Maggie“ ratna veteranka vraća se kući iz rata sinu i ocu, ali život joj razori nastup posttraumatskog stresnog poremećaja. Kroz sve to pomaže joj njen advokat Lucy.
    izvor:hbo

    [TUBE]BgfpoT79RlI[/TUBE]



    Vvesko2016-08-11 13:49:42

{{message}}

{{item.title}}